Aan de slag

Wat is de Xbox-app (bèta) en hoe gebruik ik deze?
De Xbox-app (bèta) op Windows is de beste manier om te genieten van Xbox Game Pass voor pc (bèta). Gebruik de app om te bladeren door games, pc-games te spelen en verbinding te maken en te chatten met vrienden op verschillende apparaten.
Hoe krijg ik de Xbox-app (bèta)?
De Xbox-app (bèta) op Windows is de beste manier om te genieten van Xbox Game Pass voor pc (bèta). Gebruik de app om te bladeren door games, pc-games te spelen en verbinding te maken en te chatten met vrienden op verschillende apparaten.
Heb je problemen met het installeren van een game op je pc? Hier zijn een paar suggesties.
Gamemodus gebruiken tijdens gaming op uw pc
Meer informatie over het inschakelen van Gamemodus in de Xbox-app tijdens het spelen van een game op uw pc.
Waar is mijn Windows 10-upgrade?
Vraag je je af wanneer je gratis Windows 10-upgrade eraan komt? Wil je zeker weten dat je alles goed gedaan hebt? Het Windows-team is er om je te helpen.
Wat is de Xbox-app op Windows 10?
Ontdek de functies die worden aangeboden via de Xbox-app en hoe Xbox zorgt voor een compleet andere manier van gamen op Windows 10.
Lees je hoe je kunt aanmelden bij de Xbox Console Companion-app in Windows 10
Als je een nieuwe gebruiker bent of meerdere Microsoft-accounts hebt, vind je hier alles wat je moet weten om je aan te melden bij de Xbox Console Companion-app op Windows 10.
Het e-mailadres van je Microsoft-account vinden
Ben je het e-mailadres voor aanmelding op je Xbox vergeten? Je e-mailadres voor aanmelding is hetzelfde als het e-mailadres van je Microsoft-account. Kijk hoe je het e-mailadres dat van je Microsoft-account kunt vinden, zodat je je kunt aanmelden bij je Xbox.
Verifiëren dat je de recentste versie van de Xbox Console Companion-app op Windows 10 hebt
Informatie over hoe je kunt verifiëren dat je de meest recente versie van de Xbox Console Companion-app op Windows 10 hebt.
Gamen op Windows 10
Maak u klaar om gebruik te maken van alle gamefuncties op Windows 10. Hier vindt u instructies en hulp voor probleemoplossing.
Een Xbox-controller aansluiten op uw pc met Windows 10
Om gebruik te maken van alle functies van Xbox op Windows 10, moet u een Xbox One- of Xbox 360-controller aansluiten op uw pc. Hier vindt u instructies en hulp voor probleemoplossing.
De lijst Mijn games beheren in de Xbox Console Companion-app in Windows 10
Informatie over de lijst Mijn games in de Xbox Console Companion-app in Windows 10, inclusief hoe je games kunt toevoegen, verwijderen en beheren.
Je Xbox-gamertag wijzigen
Lees hoe je je Xbox-gamertag kunt wijzigen via een browser, op je Xbox One- of Xbox 360-console of in de Xbox Console Companion-app in Windows 10.
Waar u games voor Windows 10 kunt downloaden
Ontdek waar u terecht kunt en hoe u games voor Windows 10 kunt downloaden.
Verbinding maken met Xbox Live vanaf een pc
Hulp bij Xbox Live-verbindingsfouten wanneer u zich probeert aan te melden bij of verbinding te maken met Xbox Live vanaf een Windows-computer.