Aan de slag

Gamemodus gebruiken tijdens gaming op uw pc
Meer informatie over het inschakelen van Gamemodus in de Xbox-app tijdens het spelen van een game op uw pc.
Waar is mijn Windows 10-upgrade?
Vraagt u zich af wanneer uw gratis Windows 10-upgrade eraan komt? Wilt u zeker weten dat u alles goed gedaan hebt? Molly van het Windows-team is er om u te helpen.
Wat is de Xbox-app op Windows 10?
Ontdek de functies die worden aangeboden via de Xbox-app en hoe Xbox zorgt voor een compleet andere manier van gamen op Windows 10.
Aanmelden bij de Xbox-app op Windows 10
Als u een nieuwe gebruiker bent of meerdere Microsoft-accounts hebt, vindt u hier alles wat u moet weten om u aan te melden bij de Xbox-app op Windows 10.
Het e-mailadres van je Microsoft-account vinden
Ben je het e-mailadres voor aanmelding op je Xbox vergeten? Je e-mailadres voor aanmelding is hetzelfde als het e-mailadres van je Microsoft-account. Kijk hoe je het e-mailadres dat van je Microsoft-account kunt vinden, zodat je je kunt aanmelden bij je Xbox.
Verifiëren dat je de recentste versie van de Xbox-app op Windows 10 hebt
Informatie over hoe je kunt verifiëren dat je de recentste versie van de Xbox-app op Windows 10 hebt.
Gamen op Windows 10
Maak u klaar om gebruik te maken van alle gamefuncties op Windows 10. Hier vindt u instructies en hulp voor probleemoplossing.
Een Xbox-controller aansluiten op uw pc met Windows 10
Om gebruik te maken van alle functies van Xbox op Windows 10, moet u een Xbox One- of Xbox 360-controller aansluiten op uw pc. Hier vindt u instructies en hulp voor probleemoplossing.
De lijst Mijn games beheren in de Xbox-app in Windows 10
Informatie over de lijst Mijn games in de Xbox-app in Windows 10, inclusief hoe u games kunt toevoegen, verwijderen en beheren.
Hoe u uw Xbox-gamertag kunt wijzigen
Hoe u uw Xbox-gamertag kunt wijzigen via een browser, op uw Xbox One- of Xbox 360-console of in de Xbox-app op Windows 10.
Waar u games voor Windows 10 kunt downloaden
Ontdek waar u terecht kunt en hoe u games voor Windows 10 kunt downloaden.
Verbinding maken met Xbox Live vanaf een pc
Hulp bij Xbox Live-verbindingsfouten wanneer u zich probeert aan te melden bij of verbinding te maken met Xbox Live vanaf een Windows-computer.