Social

Vrienden, volgers en favorieten beheren in de Xbox-app
Ontdek hoe je een vriendenlijst kunt maken en beheren met de Xbox-app.
De activiteitsfeed van uw vrienden bekijken in de Xbox-app op Windows 10
Hoe u activiteiten van uw vrienden kunt zien, delen, leuk vinden en hoe u erop kunt reageren in de Xbox-app op Windows 10.
Problemen met audio in party's en problemen met multiplayergames in Windows 10 oplossen
Hoe u uw NAT-type kunt controleren en hoe u problemen kunt oplossen om vrienden te horen in Xbox Live-party's en deel te nemen aan multiplayergames of deze te hosten in de Xbox-app in Windows 10.
NAT-type Xbox-app in Windows 10 geeft "Teredo kan niet kwalificeren" weer
Wat u kunt doen als het NAT-type voor de Xbox-app in Windows 10 "Teredo kan niet kwalificeren" weergeeft.
Andere gamers dempen of blokkeren in de Xbox-app in Windows 10
Lees hoe u andere gamers kunt dempen of blokkeren in de Xbox-app in Windows 10.