Social

Accounts koppelen aan Xbox
Houd contact met je vrienden op alle sociale netwerken tijdens het gamen op Windows 10.
Lees hoe je vrienden, volgers en favorieten beheert in de Xbox Console Companion-app
Ontdek hoe je een vriendenlijst kunt maken en beheren met de Xbox Console Companion-app.
Lees hoe je de activiteiten van je vrienden kunt bekijken in de Xbox Console Companion-app in Windows 10
Lees hoe je activiteiten van je vrienden kunt zien, delen, leuk vinden en hoe je erop kunt reageren in de Xbox Console Companion-app in Windows 10.
Problemen met audio in party's en problemen met multiplayergames in Windows 10 oplossen
Lees hoe je het NAT-type kunt controleren en hoe je problemen kunt oplossen om vrienden te horen in Xbox Live-party's en deel te nemen aan multiplayergames of deze te hosten in de Xbox-app in Windows 10.
Voor NAT-type in Windows 10 wordt weergegeven "Teredo kan niet kwalificeren"
Lees wat je kunt doen als het voor NAT-type in Windows 10 wordt weergegeven "Teredo kan niet kwalificeren"
Andere gamers dempen of blokkeren in de Xbox Console Companion-app in Windows 10
Lees hoe je andere gamers kunt dempen of blokkeren in de Xbox Console Companion-app in Windows 10.