Accessoires

Video's over accessoires bekijken vanuit de Xbox-community
Bekijk wat andere gamers doen om veelvoorkomende Xbox-problemen op te lossen en weer te gaan gamen!
Een Xbox One draadloze controller aansluiten op de console
Meer informatie over het synchroniseren van een draadloze controller met je Xbox One-console.
Een compatibele headset aansluiten op Xbox One
Lees hoe je een compatibele headset aansluit op de Xbox One.
Problemen met de Xbox One draadloze controller oplossen
Lees wat je kunt doen als je Xbox One draadloze controller de verbinding verbreekt of als je deze niet kunt inschakelen.
Probleemoplossing Xbox One-chatheadset
Komt er geen geluid uit uw bekabelde Xbox One-headset? Zoek de oplossingen die u kunt gebruiken om het probleem te verhelpen.
Uw Xbox One-stereoheadset instellen en problemen oplossen
Hoe u de Xbox One-stereoheadset instelt en problemen ermee oplost. Hoe u het geluid en de microfoon kunt aanpassen en uw controller kunt bijwerken zodat deze werkt met uw hoofdtelefoon.
Xbox One draadloze controllers gebruiken op een pc
Ontdek hoe u Xbox One draadloze controllers kunt gebruiken met een pc, inclusief instellen, probleemoplossing en uw controller laten repareren.
Uw Xbox One-controller updaten
Ontdek hoe u uw Xbox One-controller kunt updaten, zodat u de Xbox One-stereoheadsetadapter kunt gebruiken en verbeteringen voor de controller krijgt.
Een USB-kabel aansluiten om uw Xbox One draadloze controller zonder batterijen te gebruiken
Lees hoe u uw draadloze controller met een USB-kabel kunt gebruiken als bekabelde controller.
De Adapter voor Xbox One-stereo-headset instellen en gebruiken
Hoe u de Adapter voor Xbox One-stereo-headset instelt en gebruikt.