Console

Video's over de console bekijken vanuit de Xbox-community
Bekijk wat andere gamers doen om veelvoorkomende Xbox-problemen op te lossen en weer te gaan gamen!
Veelgestelde vragen over achterwaartse compatibiliteit van Xbox One
Hoe de Xbox One verschilt van de Xbox 360 en welke functies compatibel zijn.
Problemen met het afspelen van een disc op je Xbox One oplossen
Probeer deze tips om problemen op te lossen als u een discfout krijgt wanneer u een game probeert te spelen of een muziek-cd of film probeert af te spelen op uw Xbox One.
Uw console terugzetten naar de fabrieksinstellingen op Xbox One
Ontdek hoe u uw Xbox One-console kunt terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
Problemen oplossen met leeg tv-scherm of beeldscherm wanneer de Xbox One aan staat
Hier vind je tips om problemen op te lossen wanneer het tv-scherm leeg blijft bij je Xbox One-console.
De Xbox One-console instellen
Hier krijgt u hulp om uw nieuwe Xbox One-systeem in te stellen, onder meer om de console in te stellen, uw systeeminstellingen te configureren, verbinding te maken met het internet en u aan te melden bij Xbox Live.
Uw Xbox One-console start niet
Informatie over wat u kunt doen als uw Xbox One X-, Xbox One S- of originele Xbox One-console niet kan worden ingeschakeld.
Audio-instellingen configureren op uw Xbox One-console
Volg deze stappen om de audio-instellingen op de Xbox One te configureren.
Overschakelen van Xbox 360 naar Xbox One
Ontdek wat er gebeurt wanneer u overschakelt van een Xbox 360-console naar een Xbox One. De meeste informatie gaat gewoon met u mee.
De weergave-instellingen aanpassen op uw Xbox One-console
Ontdek hoe u de weergave-instellingen kunt aanpassen op uw Xbox One-console.