Console

Video's van de Xbox-community over de console bekijken
Bekijk wat andere gamers doen om veelvoorkomende Xbox-problemen op te lossen en weer te gaan gamen!
Hulp krijgen op je Xbox One met Xbox Hulp
Meer informatie over hoe je hulp rechtstreeks vanuit je Xbox One-console krijgt met de app Xbox Hulp, met tips, instructievideo's en oplossingen voor de meest voorkomende problemen en nog meer.
Problemen met het afspelen van een disc op je Xbox One oplossen
Probeer deze tips om problemen op te lossen als je een discfout krijgt wanneer je een game probeert te spelen of een muziek-cd of film probeert af te spelen op je Xbox One.
Je console terugzetten naar de fabrieksinstellingen op Xbox One
Ontdek hoe je de Xbox One-console kunt terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
De console van je Xbox One X, Xbox One S of originele Xbox One wil niet opstarten.
Informatie over wat je kunt doen als de console van je Xbox One X, Xbox One S of originele Xbox One niet opstart.
Overschakelen van Xbox 360 naar Xbox One
Ontdek wat er gebeurt wanneer u overschakelt van een Xbox 360-console naar een Xbox One. De meeste informatie gaat gewoon met u mee.
De Xbox One-console instellen
Hier krijgt u hulp om uw nieuwe Xbox One-systeem in te stellen, onder meer om de console in te stellen, uw systeeminstellingen te configureren, verbinding te maken met het internet en u aan te melden bij Xbox Live.
Problemen met geluid op uw Xbox One-console oplossen
Ontdek hoe u problemen met geluid op de Xbox One-console oplost.
"Ik heb hulp nodig met systeemupdates op mijn Xbox One"
Wat u kunt doen als u een groen of zwart scherm te zien krijgt wanneer u uw console start, als u een "E"-foutcode te zien krijgt wanneer u de console inschakelt of bijwerkt, of wanneer u uw console offline bijwerkt.
Problemen oplossen met leeg tv-scherm of beeldscherm wanneer de Xbox One aan staat
Hier vind je tips om problemen op te lossen wanneer het tv-scherm leeg blijft bij je Xbox One-console.