Controllers: Toegankelijkheid

Hoe vervang ik mijn Xbox Adaptive Controller?
Hier vindt u informatie over de stappen die u moet uitvoeren als u de Xbox Adaptive Controller wilt vervangen.
Veelgestelde vragen over de Xbox Adaptive Controller
Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over de Xbox Adaptive Controller.
Gamen met de Xbox Adaptive Controller
Hier vindt u tips voor alleen of met anderen gamen met behulp van de Xbox Adaptive Controller.
Kennismaken met Xbox Adaptive Controller
Bekijk een gedetailleerd overzicht van de knoppen en poorten op de Xbox Adaptive Controller.
Invoerspecificatie voor Xbox Adaptive Controller voor apparaatmakers
Gebruik de specificatie voor invoerapparaten om je te helpen bij het bouwen van je invoerapparaat voor de Xbox Adaptive Controller.