Controllers: Instellen

Externe apparaten aansluiten op de Xbox Adaptive Controller
Hier vindt u tips voor het aansluiten van externe apparaten, zoals joysticks en headsets, op de Xbox Adaptive Controller.
De Xbox Adaptive Controller aansluiten op Xbox One
Hier vindt u informatie over hoe u de Xbox Adaptive Controller aansluit op uw Xbox One-console.
De Xbox Adaptive Controller aanpassen in de app Xbox Accessoires
Hier vindt u informatie hoe u de Xbox Adaptive Controller aanpast met behulp van de app Xbox Accessoires.
Hoe gebruik ik Shift met de Xbox Adaptive Controller?
Wijs een invoerapparaat toe die functioneert als een Shift-toets. Ontdek de voordelen van en de stappen voor het gebruik van Shift.
De app Xbox-accessoires gebruiken om uw Xbox Elite draadloze controller te configureren
Ontdek hoe u de Xbox Elite draadloze controller kunt configureren met de app Xbox-accessoires.
Een Xbox One draadloze controller aansluiten op de console
Meer informatie over het synchroniseren van een draadloze controller met je Xbox One-console.
Aanmelden bij uw Xbox One met een persoonlijke controller
Lees hoe u zich kunt aanmelden bij uw Xbox One met een persoonlijke controller.
De Xbox One-chatpad configureren
Alles wat je moet weten over het configureren en aansluiten van de Xbox One-chatpad.
Vibratie van de controller op de Xbox One en Windows 10 wijzigen
Meer informatie over het wijzigen van de vibratie-instellingen voor je Xbox One-controller.