Controllers: Trending onderwerpen

Je Xbox Elite draadloze controller Series 2 opladen
Meer informatie over het opladen van de Xbox Elite draadloze controller Serie 2 met een USB-C-kabel of een laadstation.
Shift gebruiken met je Xbox Elite draadloze controller Series 2
Je kunt een invoerapparaat toewijzen om te fungeren als Shift-toets. Ontdek wat de voordelen zijn en hoe je Shift gebruikt.
Problemen met je Xbox One draadloze controller oplossen
Zoek naar oplossingen die je kunt proberen als je Xbox One-controller niet goed werkt.
Alles over de Xbox Adaptive Controller
Hier vindt u alles wat u moet weten over de Xbox Adaptive Controller, inclusief functies, instelling en probleemoplossing.
Video's van de Xbox-community over de controller bekijken
Zie wat andere gamers doen om veelvoorkomende Xbox-problemen op te lossen en weer te gaan gamen!
Alles over de Xbox Elite draadloze controller
Hier vindt u alles wat u moet weten over de Xbox Elite draadloze controller, inclusief informatie over kenmerken, instellen, probleemoplossing en service.