Controllers: Problemen oplossen

Hoe vervang ik mijn Xbox Adaptive Controller?
Hier vindt u informatie over de stappen die u moet uitvoeren als u de Xbox Adaptive Controller wilt vervangen.
Problemen met je Xbox One draadloze controller oplossen
Zoek naar oplossingen die je kunt proberen als je Xbox One-controller niet goed werkt.
Mijn Xbox Adaptive Controller wordt niet ingeschakeld
Hier vind je tips over wat je kunt proberen als je Xbox Adaptive Controller niet wordt ingeschakeld.
De knoppen op mijn Xbox Adaptive Controller reageren niet
Zie suggesties over wat u moet doen wanneer de knoppen van uw Xbox Adaptive Controller niet reageren.
De Xbox Adaptive Controller maakt geen verbinding met mijn Xbox of pc
Zoek naar oplossingen die u kunt proberen als uw Xbox Adaptive Controller geen verbinding kan maken met uw Xbox of pc.