Toegankelijkheid

Video's over toegankelijkheid bekijken vanuit de Xbox-community
Zie wat andere gamers doen om veelvoorkomende Xbox-problemen op te lossen en weer te gaan gamen!
Vibratie van de controller wijzigen op de Xbox One
Lees hoe je de vibratie-instellingen voor de Xbox One-controller kunt wijzigen.
Copilot op Xbox One
Ontdek hoe u Copilot inschakelt zodat u twee Xbox One-controllers kunt koppelen en gebruiken alsof ze één controller zijn.
Toegankelijkheidsinstellingen op Xbox One
Kom meer te weten over de toegankelijkheidsinstellingen op de Xbox One-console, waaronder Verteller, vergrootglas, ondertitels, hoog contrast en knoptoewijzing.
Navigeren door de Xbox One met de Verteller-sneltoetsen voor de controller
Gebruik deze opdrachten voor de Xbox One-controller om door de console te navigeren met Verteller.
Hoog contrast inschakelen
Meer informatie over het gebruik van hoog contrast op uw Xbox One-console.
Een Xbox One draadloze controller aanpassen met de Xbox Accessoires-app
Ontdek hoe je een Xbox One draadloze controller kunt aanpassen met de Xbox Accessoires-app.
Instellingen voor ondertiteling op Xbox One wijzigen
Wilt u de instellingen voor ondertitels aanpassen op uw Xbox One-console? Ontdek hoe dat moet.
Verteller inschakelen op de Xbox One
Meer informatie over het gebruik van Verteller op de Xbox One zodat je console tekst, knoppen en andere elementen hardop kan voorlezen.
Transcriptie van games gebruiken op Xbox One
Meer informatie over de transcriptie van communicatie in de game die je met de Xbox One op het scherm kunt lezen.
Use Groove with Narrator on Xbox One
Learn how to use Groove with Narrator on your Xbox One console so you can play your favorite music.
Vergrootglas gebruiken op de Xbox One
Meer informatie over het gebruik van het vergrootglas op de Xbox One.
De app Films en tv gebruiken met Verteller op Xbox One
Informatie over hoe je de app Films en tv met Verteller gebruikt op Xbox One.
Live tv kijken met Verteller op Xbox One
Informatie over hoe je live tv kijkt met Verteller op Xbox One.
Luisteren in mono
Ontdek hoe bij mono-uitvoer alle audiokanalen worden samengevoegd tot één kanaal.
Invoer-oefenmodus gebruiken op Xbox One
Meer informatie over het gebruik van de invoer-oefenmodus op uw Xbox One, zodat uw console u helpt bij het leren van de knoppen op de controller of de toetsen op het toetsenbord.
Muis- en toetsenbordondersteuning op Xbox One
Hier vind je informatie over het spelen van Xbox One-games met bekabelde USB-muizen en -toetsenborden en over hoe je deze gebruikt om op je console eenvoudiger te navigeren.