OneGuide en Live-tv

Een Xbox One aansluiten op een thuisbioscoopsysteem voor live tv
Ontdek hoe je een Xbox One kunt aansluiten op een thuisbioscoopsysteem.
Live-tv instellen op je Xbox One X-, Xbox One S- of originele Xbox One-console
Hoe je de Xbox OneGuide kunt instellen op je Xbox One X, Xbox One S of originele Xbox One, zodat je live-tv kunt kijken terwijl je de apps en spraakopdrachten op je console gebruikt.
Digital Surround-geluid inschakelen voor tv op Xbox One
Hoe u Digital Surround-geluid kunt inschakelen voor tv op uw Xbox One-console.
IR-verlengkabels gebruiken bij Xbox One
Lees hoe u de IR-verlengkabels bij uw Xbox One-console kunt gebruiken.
Tv kijken met OneGuide op uw Xbox One
Hoe u OneGuide kunt gebruiken om live tv te combineren met de apps en functies van uw Xbox One.
Slecht of geen geluid van de settopbox die is aangesloten op uw Xbox One
Ontdek waarom de geluidskwaliteit slecht is of er geen geluid komt uit de settopbox die is aangesloten op uw Xbox One-console.
Informatie over lijst met kanalen of programma's is verkeerd of ontbreekt in de Xbox OneGuide
Wat u kunt doen als de informatie over kanalen of programma's verkeerd is of niet verschijnt in uw Xbox OneGuide.
Spraakopdrachten gebruiken om de tv te bedienen op Xbox One S of originele Xbox One
Hier vind je informatie over het gebruik van spraakopdrachten om de tv te bedienen op je Xbox One S- of originele Xbox One-console.
Je krijgt een zwart scherm of je ervaart slechte videokwaliteit wanneer je tv kijkt met Xbox One
Ontdek hoe je problemen met slechte videoprestaties of een zwart scherm oplost wanneer je live tv kijkt met je Xbox One.