OneGuide en Live-tv: Problemen oplossen

Slecht of geen geluid van de settopbox die is aangesloten op je Xbox One
Ontdek waarom de geluidskwaliteit slecht is of er geen geluid komt uit de settopbox die is aangesloten op uw Xbox One-console.
Je krijgt een zwart scherm of je ervaart slechte videokwaliteit wanneer je tv kijkt met Xbox One
Ontdek hoe je problemen met slechte videoprestaties of een zwart scherm oplost wanneer je live tv kijkt met je Xbox One.
Digital Surround-geluid inschakelen voor tv op Xbox One
Hoe u Digital Surround-geluid kunt inschakelen voor tv op uw Xbox One-console.
Informatie over lijst met kanalen of programma's is verkeerd of ontbreekt in de Xbox OneGuide
Wat u kunt doen als de informatie over kanalen of programma's verkeerd is of niet verschijnt in uw Xbox OneGuide.
Hebt u vragen over live tv? Ga naar de forums over live tv!
Hebt u een vraag over het instellen van live tv op Xbox One? Ga naar het forum voor ondersteuning bij live tv op Xbox One voor antwoorden!