Gezin

Voordelen van het aanmaken van een gezin op Xbox One
Informatie over de voordelen van een Microsoft-account voor elk gezinslid, zodat ieder kan genieten van de Xbox-ervaring.
Een kinderaccount maken en gezinsleden toevoegen op Xbox One
Hoe je een gezinslid, een kind of een andere volwassene, kunt toevoegen aan je gezin op Xbox One.
Niet-gemachtigde aankopen op de Xbox One voorkomen
Hoe je ongeoorloofde afschrijvingen op je Xbox One kunt voorkomen door aparte Microsoft-accounts aan te maken voor elke persoon die je console gebruikt.
Een uitzondering op een contentbeperking van je kind op Xbox One toestaan
Hoe je een uitzondering op een contentbeperking van je kind op Xbox One kunt toestaan.
Een leeftijdsgrens voor content instellen op Xbox One
Meer informatie over hoe je content blokkeert op Xbox One door een van de vooraf ingestelde leeftijdgebonden aanbevelingen te kiezen.
Limieten voor de schermtijd instellen voor uw gezin
Meer informatie over het instellen van limieten voor de schermtijd voor uw kind op uw Xbox One en Windows-pc.
U kunt niemand toevoegen aan uw gezin op Xbox One
Wat u kunt doen als u niemand kunt toevoegen aan uw gezin op Xbox One.
De account van een kind verschijnt niet meer in uw Xbox-gezin op Xbox One
Wat u kunt doen als een kind ontbreekt in uw Xbox-gezin op Xbox One.
Een gezinslid verwijderen uit uw gezin op Xbox One
Ontdek hoe u een gezinslid kunt verwijderen uit uw Xbox One-gezin.
Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox One-console wijzigen
Hoe u uw aanmeldingsvoorkeuren kunt wijzigen op uw Xbox One-console.
Een Microsoft-account op Xbox One toevoegen of verwijderen
Lees hoe u een Microsoft-account toevoegt of verwijdert op een Xbox One-console.
U hebt problemen met het geven van ouderlijke toestemming bij het aanmaken van een kinderaccount op Xbox
Hebt u problemen bij het aanmaken van een kinderaccount? Informatie over wat u moet doen als u problemen ondervindt bij het geven van ouderlijke toestemming.
Beveiligingsgegevens toevoegen aan uw Microsoft-account
Hoe u beveiligingsgegevens kunt toevoegen om uw Microsoft-account beter te beschermen.
Het e-mailadres van mijn Microsoft-account verwijderen van mijn Xbox One Home-scherm
Informatie over hoe u uw e-mailadres verwijdert van uw Xbox One Home-scherm.