Gezin: Beveiliging van uw privacy

De account van een kind verschijnt niet meer in uw Xbox-gezin op Xbox One
Wat u kunt doen als een kind ontbreekt in uw Xbox-gezin op Xbox One.
Een Xbox One-wachtwoordcode maken
Meer informatie over de voordelen van het maken en gebruik van een Xbox One-wachtwoordcode om uw account veilig te houden.
Een wachtwoordcode vereist maken voor aankopen op uw Xbox One-console
Wat u kunt doen om een wachtwoordcode vereist te maken voor aankopen op uw Xbox One-console.
Een gastcode instellen en beheren op uw Xbox One-console
Lees hoe u een gastcode kunt instellen op uw Xbox One-console. Ontdek ook hoe u uw gastcode kunt wijzigen of verwijderen en wat u moet doen als u deze bent vergeten.
Uw activiteitsfeed en privacy beheren
Ontdek hoe u de privacy van uw posts in uw activiteitsfeed op Xbox One kunt beheren.
Instellingen voor privacy en onlineveiligheid op Xbox One
Xbox One biedt ouders instellingen op basis van leeftijd die u kunt aanpassen aan de wensen van uw gezin.
Instellingen voor privacy en onlineveiligheid op Xbox 360
Wijzig de instellingen voor privacy en onlineveiligheid voor u en uw gezin op Xbox.com.