Social en uitzending

Video's over sociale belevingen bekijken vanuit de Xbox-community
Bekijk wat andere gamers doen om veelvoorkomende Xbox-problemen op te lossen en weer te gaan gamen!
Wat is Xbox Live en hoe ga ik ermee aan de slag?
Xbox Live is de onlineservice voor Xbox One. Hier vindt u meer informatie over Xbox Live en hoe u hiermee aan de slag gaat.
Functies voor delen van Xbox Live Gold gebruiken op Xbox One
Ontdek hoe u uw Xbox Live Gold-lidmaatschap kunt gebruiken voor een compleet nieuwe game-ervaring en hoe u met uw lidmaatschap vrienden op elke Xbox One-console kunt laten genieten van functies die zijn voorbehouden voor Xbox Live Gold!
Nieuwe Xbox-vrienden toevoegen
Hoe u vrienden kunt toevoegen aan uw vriendenlijst op uw Xbox One-console, de Xbox-app of Xbox.com.
Uw activiteitsfeed en privacy beheren
Ontdek hoe u de privacy van uw posts in uw activiteitsfeed op Xbox One kunt beheren.
Nieuwe games, films en apps krijgen via Xbox One
Winkelen via Xbox One en films, tv-programma's, games, apps en nog veel meer kopen.
Uw Xbox One-vrienden bekijken op uw Xbox 360-vriendenlijst
Hoe u uw Xbox One-vrienden kunt bekijken op uw Xbox 360-console.
Andere gamers dempen of blokkeren op Xbox One
Lees hoe u andere gamers kunt dempen of blokkeren op Xbox One.
Waarom kan ik geen berichten verzenden vanaf de Xbox One of de Xbox-app?
Lees waarom je geen berichten kunt verzenden vanaf je Xbox One-console of vanuit de Xbox-app.
Een party starten op Xbox One
Hierin leggen we uit hoe je een party met je vrienden start op je Xbox One-console, wanneer jij of een andere persoon op de console Xbox Live Gold heeft.