Een achterwaarts compatibele game opslaan

Als u een achterwaarts compatibele game speelt op Xbox One, sla de game dan regelmatig op. Zodra u een andere game of app in volledig scherm opent, gaan niet-opgeslagen gegevens verloren.

Opmerking De voortgang in Xbox 360-games kan worden opgeslagen op Xbox 360, waarna u verder kunt spelen op Xbox One. Voor originele Xbox-games zijn opgeslagen games, ongeacht of u speelde op uw originele Xbox of op uw Xbox 360-console, niet toegankelijk op Xbox One.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een achterwaarts compatibele game opslaan" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?