Sommige gameclips kunnen alleen in 4K HDR worden vastgelegd

Voor bepaalde games op Xbox One X is de clipresolutie altijd 4K HDR, ook als je een lagere standaardresolutie hebt geselecteerd.

Bij een resolutie van 4K HDR kan een gameclip die je vastlegt op de interne console-opslag maximaal 30 seconden lang zijn.

Als je langere clips wilt vastleggen voor de game die je nu speelt of als je clips met een lagere resolutie wilt opnemen, schakel je HDR uit in Instellingen > Beeld en geluid > Video-uitvoer > Geavanceerde video-instellingen

Een andere manier om langere clips op te nemen, is door ze rechtstreeks op externe opslag op te slaan. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en ga naar Instellingen > Voorkeuren > Uitzenden en vastleggen > Opnamelocatie. Afhankelijk van de beschikbare opslagruimte kunnen extern opgeslagen clips maar liefst een uur lang zijn.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Sommige gameclips kunnen alleen in 4K HDR worden vastgelegd" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?