Games zonder achievements op Xbox One verbergen

Als uw geschiedenis van achievements games bevat waarin er geen achievements zijn ontgrendeld, kunt u die verbergen in de lijst.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Achievements > Al mijn achievements tonen.
  3. Markeer de game die u wilt verbergen. De tip X Verbergen wordt weergegeven binnen het gemarkeerde veld.
  4. Druk op de X-knop op de controller om de game te verbergen.

Als u wilt wisselen tussen verborgen en zichtbare games, selecteert u het filterpictogram in de rechterhoek. U kunt kiezen om alleen zichtbare games (standaard), alleen verborgen games of beide weer te geven.

Zo maakt u een game zichtbaar die u eerder hebt verborgen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Achievements > Al mijn achievements tonen.
  3. Zorg dat verborgen games zichtbaar zijn.
  4. Markeer de game die u opnieuw wilt weergeven. De tip X Zichtbaar maken wordt weergegeven binnen het gemarkeerde veld.
  5. Druk op de X-knop op de controller om de game te verbergen.

Wanneer u een verborgen game speelt, wordt deze automatisch zichtbaar gemaakt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Games zonder achievements op Xbox One verbergen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?