Games zonder achievements op Xbox One verbergen

Als je geschiedenis games bevat waarin je nog geen achievements hebt ontgrendeld, kun je die verbergen in de lijst. Wanneer je een game markeert, wordt de tip X Verbergen weergegeven. Druk op X  op de controller om de game te verbergen.

Als je wilt wisselen tussen verborgen en zichtbare games, selecteer je het filterpictogram in de rechterhoek. Je kunt kiezen om alleen zichtbare games (standaard), alleen verborgen games of beide weer te geven.

Als je een verborgen game weer zichtbaar wilt maken, zorg je er eerst voor dat de verborgen games worden weergegeven. Vervolgens selecteer je de game die je niet langer wilt verbergen (de tip X Zichtbaar maken wordt weergegeven) en druk je op de X  op de domeincontroller.

Wanneer je een verborgen game speelt, wordt deze automatisch zichtbaar gemaakt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Games zonder achievements op Xbox One verbergen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?