Items in ´Klaar om te installeren´ verbergen of weergeven

Wanneer je een game of app verwijdert, wordt deze verplaatst naar het tabblad Klaar om te installeren, dat boven aan Mijn games en apps wordt weergegeven.

Je kunt de lijst Klaar om te installeren beperken tot de items die je hoogstwaarschijnlijk opnieuw gaat gebruiken door de items te die je niet meer wilt zien te verbergen.

1. Markeer een game of app in Klaar om te installeren.
  2. Druk op de Menuknop op de controller.
  3. Selecteer Niet in lijst tonen.

Ga om items te verbergen naar Mijn games en apps, houd de linker-stick op je controller ingedrukt en druk daarna op de X-knop. Herhaal deze stappen om een item opnieuw weer te geven.

Om een game of app opnieuw te installeren, kun je die gewoon weer zichtbaar maken en dan installeren vanaf Klaar om te installeren. Of je kunt de game of app downloaden en weer installeren vanuit de Microsoft Store.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Items in ´Klaar om te installeren´ verbergen of weergeven" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?