Naar Beter op Xbox One X-games zoeken

Video: Beter op Xbox One X-games

Bekijk de video Beter op Xbox One X-games. Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

Games met het label Beter op Xbox One X zijn bijgewerkt of ontworpen om optimaal te profiteren van de krachtigste gameconsole ter wereld.

Als u op uw Xbox wilt zoeken nieuwe Beter op Xbox One X games, gaat u naar Store, selecteer Games browsen en scroll naar Beter op Xbox One X.

Op de telefoon en pc vindt u een lijst met Beter op Xbox One X-games op xbox.com/enhanced.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Naar Beter op Xbox One X-games zoeken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?