Games op afstand installeren op uw Xbox One

Als u niet bij uw console bent, kunt u games op afstand installeren, zodat ze klaar staan om te spelen wanneer u terugkomt. Er zijn een aantal dingen die u moet doen voordat u begint:

1. Wijzig de naam van uw console: hierdoor kunt u de console eenvoudig identificeren.
    1. Ga naar Instellingen > Systeem > Consolegegevens.
    2. Selecteer Naam en voer de nieuwe naam voor uw console in.
      Opmerking De naam van de console mag alleen letters, cijfers en verbindingsstreepjes bevatten.
    3. Selecteer Nu opnieuw starten.
  2. Zet uw console op stand-by: de console moet stand-by staan als u games op afstand wilt installeren.
    1. Ga naar Instellingen > Aan/uit en opstarten > Energiemodus en opstarten.
    2. Selecteer Energiemodus om de instelling te wijzigen in Stand-by.
  3. Schakel installeren op afstand in: dit is standaard uitgeschakeld op de console.
    1. Ga naar Instellingen > Systeem > Updates.
    2. Selecteer Installatie op afstand toestaan.

Wanneer u nu een game koopt of zelfs als u die game al bezit, kunt u deze op afstand op uw console installeren:

• Vanuit een webbrowser: klik op de Store-pagina van de game op de drie puntjes naast de knop Installeren en selecteer Installeren op mijn apparaten. Selecteer uw console in de lijst en selecteer Nu installeren.
  • Via de Game Pass-app: selecteer de game die u wilt installeren en selecteer Installeren op Home Xbox.
    Opmerking U kunt dit alleen doen voor uw Home Xbox.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Games op afstand installeren op uw Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?