Achievements in games bijhouden

Kijk wie zichzelf op de borst mag kloppen in alle games die u en uw vrienden spelen.

Als u het maandklassement wilt bekijken, opent u de guide en selecteert u Achievements. Als u op dat moment een game speelt, worden de vergrendelde en ontgrendelde achievements weergegeven voor die game. Als u geen game speelt, verschijnt het klassement van gamerscores voor al uw vrienden.

U kunt daar een vriend kiezen waarmee u uw achievements wilt vergelijken. Selecteer Games vergelijken om te zien hoe u presteert.

Als u uw eigen achievements wilt bekijken, selecteert u Mijn achievements tonen of Klassement tonen op volledig scherm . Het klassement dat u ziet, is afhankelijk van of u op dat moment een game speelt. Kijk hoe goed u het doet!

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Achievements in games bijhouden" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?