Achievements in je game bijhouden op Xbox One en in Windows 10

Veel games zijn niet alleen beschikbaar voor je Xbox One, maar op alle Windows 10-apparaten. Wanneer je bent aangemeld met je Microsoft-account, wordt de voortgang van de game opgeslagen in de cloud. Als je dus op je Windows 10 Phone midden in een game zit en wordt onderbroken, kun je er later weer mee verder gaan op je pc, precies waar je was gebleven.

Je achievements op Xbox One bekijken

Je kunt de voortgang van je achievements voor een game die je speelt bekijken door de guide te openen en Achievements te selecteren.

Je kunt vergrendelde achievements bekijken die je nog niet hebt verdiend, maar je kunt ook achievements bekijken die je al hebt ontgrendeld. Selecteer een achievement voor meer opties. Druk op de X-knop voor een achievement om deze als favoriet in te stellen en boven aan de lijst te plaatsen. Als je het klassement van een vriend en jou wilt bekijken in plaats van de achievements voor de huidige game, selecteer je Klassement met gamerscores.

Schakel de achievementtracker in om je voortgang weer te geven tijdens het spelen. Selecteer Tracker configureren om de locatie van de tracker op het scherm, het aantal bij te houden achievements (maximaal 5) en de transparantie van de tracker in te stellen.

Als je momenteel geen game aan het spelen bent, kun je al je achievements bekijken door de guide te openen en Achievements te selecteren. Kies Volgende achievements om de achievements te bekijken die je bijna hebt ontgrendeld of Recente achievements voor de achievements die je het laatst hebt ontgrendeld. Als je de game die aan een bepaalde achievement gerelateerd is wilt openen, markeer je de achievement en druk je op de X-knop .

Je achievements bekijken op een apparaat met Windows 10

Als je je achievements wilt bekijken op een apparaat met Windows 10, selecteer je de Start-knop en open je vervolgens de Xbox-app Selecteer Mijn games in het menu, kies de game en selecteer vervolgens Achievements. Kies afzonderlijke achievements om een korte beschrijving te zien over hoe je deze kunt ontgrendelen.

Je kunt ook het menu in de Xbox-app openen en Achievements selecteren voor een lijst met al je achievements.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Achievements in je game bijhouden op Xbox One en in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?