Gamemodus gebruiken tijdens gaming op uw pc

Wanneer u de gamemodus gebruikt, wijst Windows u game-ervaring toe. Wanneer u een game uitvoert, zorgt de gamemodus voor het volgende:

• Voorkomt dat Windows Update stuurprogramma-installaties uitvoert en meldingen voor opnieuw opstarten stuurt.
  • Helpt een stabielere framesnelheid bereiken afhankelijk van de specifieke game en het systeem.

U schakelt de gamemodus als volgt in of uit:

1. Druk op de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen.
  2. Kies Gamen > Gamemodus.
  3. Stel de gamemodus in op Aan of Uit.
De gamemodus in- of uitschakelen

Opmerking: De gamemodus is standaard ingeschakeld.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Gamemodus gebruiken tijdens gaming op uw pc" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?