Gamecontent en uitbreidingen op Xbox One bekijken en downloaden

Tal van Xbox One-games hebben uitbreidingen, zoals nieuwe items in de game of nieuwe levels die u kunt kopen in de Microsoft Store.

Opmerking

Als u toegang tot uw downloads wilt, zorgt u dat u bent aangemeld bij het Microsoft-account dat u hebt gebruikt om de content te kopen en te downloaden. Zie Hoe u games en gamecontent kunt vinden nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One voor hulp met automatische downloads van uw aankopen.

Games of apps zoeken die momenteel zijn geïnstalleerd

1. Scrol naar rechts op het scherm Home en druk op de A-knop op uw controller om Mijn games en apps te openen.
  2. Selecteer Games of Apps.
  3. Uw content wordt in alfabetische volgorde weergegeven. U kunt echter ook vier andere sorteeropties opgeven. Als u uw game of app niet ziet, blader dan naar beneden tot deze verschijnt.

Uitbreidingen voor een specifieke game weergeven

Als u de game al hebt en wilt zien of er beschikbare uitbreidingen zijn die u kunt downloaden, selecteert u Gamedetails weergeven in Mijn games en apps om eventuele beschikbare uitbreidingen voor uw console te bekijken. Dat gaat als volgt:

1. Scrol naar rechts op het scherm Home en druk op de A-knop op uw controller om Mijn games en apps te openen.
  2. Zoek de game en druk op de Menuknop .
  3. Selecteer Game beheren en In de Store ontdekken.

Opmerking

Als er meer dan acht uitbreidingen beschikbaar zijn voor een titel, bladert u naar rechts en selecteert u Alles weergeven om ze te bekijken.

Als u de game niet hebt, maar wel de beschikbare uitbreidingen in de Microsoft Store wilt bekijken:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Home om terug te gaan naar het Home-scherm.
  2. Schuif naar rechts naar Microsoft Store en selecteer Games boven aan het scherm.
  3. Schuif omlaag en selecteer Zoeken in alle games.
  4. Voer de titel van de game in en selecteer Zoeken. Selecteer de game in de lijst.
  5. Als er uitbreidingen voor de game beschikbaar zijn, verschijnen deze onder de game.

Games, apps, uitbreidingen of contentpakketten zoeken die u hebt gedownload maar hebt verwijderd

1. Scrol naar rechts op het scherm Home en druk op de A-knop op uw controller om Mijn games en apps te openen.
  2. Selecteer Games of Apps.
  3. Geef in het navigatievenster aan de linkerkant het gebied Klaar om te installeren weer om alle games of apps te bekijken die van u zijn maar die niet zijn geïnstalleerd op de harde schijf.
  4. Als u de game-uitbreidingen die nog niet op uw harde schijf zijn geïnstalleerd wilt weergeven, selecteert u een game in de lijst Games en apps. Druk op de Menu-knop en op Game beheren om het gedeelte Klaar om te installeren voor die game weer te geven.

Uitbreidingen die u hebt gekocht als onderdeel van een bundel downloaden

Als er meerdere uitbreidingen bij een enkele aankoop waren inbegrepen, zoals een seizoenspas of een gamebundel met beperkte oplage, dan moet u deze wellicht apart downloaden. Er zijn twee manieren om de individuele items te downloaden:

• Zoek naar een Store in de game. Zoek de onderdelen van de seizoenspas en download ze daar.
  • Download de individuele uitbreidingen in de Microsoft Store. Dat gaat als volgt:
    1. Scrol naar rechts op het scherm Home en druk op de A-knop op uw controller om Mijn games en apps te openen.
    2. Zoek de game en druk op de Menuknop .
    3. Selecteer Game beheren.
    4. Selecteer de uitbreiding die u wilt installeren in de kolom Klaar om te installeren.
    5. Druk op de A-knop om de uitbreiding te installeren.

Zie Problemen met downloaden van een game of app op Xbox One als u nog steeds problemen hebt met het downloaden van uw uitbreidingen.

Verwante problemen