FAQ Ninja Theory's Bleeding Edge

Heb je een vraag over Ninja Theory's Bleeding Edge? Hier vind je antwoorden op algemene vragen.

Op deze pagina

Hoe krijg ik toegang tot de Xbox Insider-hub?

Volg deze stappen:

1. Navigeer naar het tabblad Store op het dashboard of selecteer Store in de guide.
  2. Selecteer Zoeken.
  3. Zoek de Xbox Insider-hub.
  4. Selecteer Ophalen/installeren vanaf de productpagina.

Nadat het downloaden van de Xbox Insider-hub is voltooid, kun je het programma vinden in Mijn games en apps. Wanneer je de Xbox Insider-hub voor de eerste keer laadt, word je gevraagd je aan te melden.

Volg de instructies op het scherm en accepteer de algemene voorwaarden van de Xbox Insider. Vervolgens heb je toegang tot de Xbox Insider-hub en kun je Ninja Theory's Bleeding Edge downloaden.

Voor meer informatie over het downloaden en gebruiken van de Xbox Insider-hub ga je naar De app Xbox Insider-hub downloaden.

Hoe kan ik Ninja Theory downloaden/installeren?

Je moet een e-mail hebben ontvangen van Ninja Theory met de bevestiging dat je toegang hebt tot Bleeding Edge voordat je de game kunt downloaden via de Xbox Insider-hub. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan of deze is verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan jouw gamertag of dat deze zich in de spammap bevindt. Om het e-mailadres en wachtwoord gekoppeld aan jouw gamertag te controleren, meld je je aan bij account.microsoft.com.

Je moet ook de Xbox Insider-hub op jouw console hebben gedownload en geïnstalleerd voordat je doorgaat met de volgende stappen:

1. Open vanuit Mijn games en apps de Xbox Insider-hub.
  2. Selecteer Insider-content.
  3. Selecteer Ninja Theory's Bleeding Edge.
  4. Selecteer Aanmelden en start het downloaden van de game.
  5. Wanneer het spel is gedownload, kun je het openen in Mijn games en apps.

Als het spel niet wordt weergegeven in Mijn games en apps controleer je de wachtrij en of het spel klaar is met installeren.

Waar vind ik nog meer vragen en antwoorden?

Voor meer hulp bij Bleeding Edge heeft het ondersteuningsteam van Ninja Theory een aantal vragen en antwoorden geselecteerd die je verder helpen:

• Mijn vrienden en ik kunnen niet deelnemen aan een party
  • Ik hoor mijn vrienden niet
  • Mijn game is traag
  • Mijn games zijn erg instabiel
  • Verbinding maken met een game
  • Matchmaking duurt erg lang
  • Een figuur/beweging heeft te veel/ te weinig vermogen
  • Ik heb een gamebug gevonden
  • Er zit een figuur vast
  • Invoervertraging
  • Niet voldoende ruimte
  • Ik zie mijn game niet in mijn Xbox One
  • Cachegeheugen Xbox One wissen
  • Mijn game is vastgelopen
  • Toegang tot de fora
  • De pagina die ik zoek, bestaat niet meer
  • Ik kan me niet aanmelden bij de website
  • Wat is de VIP-zone?
  • Toegang tot de VIP-zone
  • Gedragscode voor community
  • Ik ben gedempt
  • Ik wil iets posten op de fora
  • Een gamer rapporteren
  • Waarom een gerapporteerde gamer niet is geblokkeerd
  • Hoe lang een verbod duurt
  • Vragen over opheffen blokkering
  • Wanneer speltoegang wordt geopend
  • Ik heb geen toegang tot mijn Xbox Live-account
  • Gamen met Xbox Live

Ga voor meer hulp naar de officiële ondersteuningspagina van Bleeding Edge.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "FAQ Ninja Theory's Bleeding Edge" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?