Veelgestelde vragen over Call of Duty: Infinite Warfare voor Windows 10

Lees antwoorden op veelgestelde vragen over Call of Duty: Infinite Warfare voor Windows 10.

Veelgestelde vragen

Ik werd gevraagd mijn besturingssysteem te upgraden om Call of Duty: Infinite Warfare te kunnen spelen. Welke versie van Windows heb ik nodig?

U hebt Windows 10 versie 1607 (build van besturingssysteem 14393.351) nodig om Call of Duty: Infinite Warfare te downloaden en te installeren.

Bovendien moet op het apparaat een 64-bits versie van Windows 10 worden uitgevoerd. Als u een 32-bits versie hebt, kunt u Call of Duty: Infinite Warfare niet spelen.

Zo kun je zien of je de juiste versie van Windows op je apparaat gebruikt:

1. Ga naar Start, voer 'Informatie over je pc' in en selecteer vervolgens deze optie.
  2. Zoek onder Pc naar Editie om te zien welke versie en editie van Windows op je pc worden uitgevoerd.
  3. Zoek naar Type computer onder Computer om te zien of u de versie van Windows met 32 bits of 64 bits gebruikt.

Als uw versie niet in de lijst staat, moet u een update uitvoeren voordat u de game kunt downloaden. Dat kan op verschillende manieren:

• Ga naar Start, selecteer Instellingen, selecteer Bijwerken en beveiliging en selecteer vervolgens Windows Update. Kijk of er relevante updates beschikbaar zijn.

Opmerking Als je de upgrade naar Windows 10 minder dan 31 dagen geleden hebt uitgevoerd, krijg je de update niet meteen. De reden hiervan is dat je dan de mogelijkheid hebt om terug te gaan naar je vorige versie van Windows als je dat wilt. Wanneer er 31 dagen zijn verstreken, wordt de nieuwste update automatisch gedownload.

Is Call of Duty: Infinite Warfare een Xbox Play Anywhere-titel?

Nee, gebruikers die op Xbox One willen spelen, moeten de game apart kopen in de Microsoft Store.

Ondersteunt Call of Duty: Infinite Warfare cross play met andere platformen zoals Xbox One?

Nee, cross play met andere versies en platformen wordt niet ondersteund.

Heb ik DirectX 12 nodig om de game te kunnen spelen?

Nee, maar DirectX 11 moet zijn geïnstalleerd om Call of Duty: Infinite Warfare te kunnen spelen.

Zo kunt u zien of DirectX 11 is geïnstalleerd:

1. Druk op de toets met het Windows-logo+R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
  2. Typ "dxdiag" en druk op Enter om het Diagnostisch hulpprogramma voor DirectX te starten.
  3. Zoek de versie van DirectX op het tabblad Systeem van het venster Systeeminformatie. Deze versie moet "11" of hoger zijn om Call of Duty: Infinite Warfare te kunnen spelen.

Wat zijn de hardwarevereisten?

Als je alle systeemvereisten voor een game wilt bekijken, ga je naar de pagina van die game in de Microsoft Store:

Het is bovendien een goed idee dat u de meest recente stuurprogramma's van AMD en NVIDIA hebt geïnstalleerd.

Zo kunt u uw GPU (grafische processor) en VRAM (videogeheugen) bepalen:

1. Ga naar Start, selecteer Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Schuif omlaag op het tabblad Beeldscherm en selecteer Geavanceerde beeldscherminstellingen.
  3. Schuif omlaag en selecteer Eigenschappen van beeldschermadapter. Bij Type adapter wordt de naam van de GPU weergegeven en bij Toegewezen geheugen wordt het VRAM weergegeven.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 voor meer informatie om uw apparaat te controleren.

Wat gebeurt er als ik de game download op een apparaat dat niet voldoet aan de vereisten voor hardware?

We raden je aan om de apparaatspecificaties te bekijken voordat je de game koopt om te controleren of je apparaat voldoet aan de minimale vereisten.

Hoe groot is de game?

Om Call of Duty: Infinite Warfare te downloaden is minstens 52 tot 133 GB vrije ruimte op de harddisk nodig, afhankelijk van de bundel die u hebt gekocht.

Zo kunt u bepalen hoeveel ruimte er beschikbaar is op de harddisk van uw apparaat:

1. Ga naar Instellingen, selecteer Systeem en selecteer Opslag.
  2. De gebruikte schijfruimte voor elk station op het apparaat wordt weergegeven. Controleer of er voldoende ruimte beschikbaar is op de harde schijf.

Als u meer dan één station of partitie hebt, noteert u het station of de partitie met de meeste beschikbaar schijfruimte. Controleer dat Nieuwe apps onder het gedeelte Locaties opslaan worden opgeslagen naar dat station of die partitie.

Opmerking Als de game al wordt gedownload, moet u de installatie annuleren en opnieuw starten zodat de game wordt opgeslagen naar de nieuwe locatie.

Als u Call of Duty: Infinite Warfare al hebt geïnstalleerd en u de game naar een ander station wilt verplaatsen:

1. Zorg dat u Call of Duty: Infinite Warfare sluit als u de game al speelt.
  2. Ga naar Instellingen, selecteer Systeem en selecteer Opslag.
  3. Kies het station waar u de game hebt geïnstalleerd en selecteer Apps en games.
  4. Selecteer Call of Duty: Infinite Warfare, selecteer Verplaatsen en kies de partitie waarnaar u de game wilt verplaatsen.

Hoe lang duurt het om de game te downloaden?

De downloadtijd kan variëren en is afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 6,5 uur om 60 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

Terwijl u de game downloadt, mag u het downloaden niet onderbreken en de computer niet uitschakelen. Wanneer de download is voltooid, verschijnt het pictogram van Call of Duty: Infinite Warfare op je Home-scherm.

Opmerking Je moet mogelijk extra internetkosten betalen wanneer je de game downloadt.

Probeer het volgende als de game langzaam wordt gedownload:

1. Zorg dat je niet meer dan één game, app of update tegelijk downloadt.
  2. Als er andere apparaten op uw netwerk zitten die bandbreedte kunnen gebruiken (bijvoorbeeld een film streamen), moet u deze pauzeren totdat uw download is voltooid.
  3. Controleer of er updates van Windows 10 beschikbaar zijn voor uw apparaat. Ga naar Instellingen en selecteer Update en beveiliging om te zien of er updates beschikbaar zijn.
  4. Ga naar de pagina Problemen met netwerkverbindingen in Windows oplossen om eventuele verbindingsproblemen op te lossen.

Welk soort accessoire heb ik nodig om de game te besturen?

U kunt een muis en toetsenbord of een Xbox One-controller gebruiken. Als u een controller gebruikt, hebt u een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op uw apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

Heb ik een Microsoft-account nodig om de game te kunnen spelen?

U hebt een Microsoft-account nodig om Call of Duty: Infinite Warfare te kunnen spelen. Als je al games speelt op Xbox 360 of Xbox One, kun je het account gebruiken dat je voor die games gebruikt. Zie de pagina Veelgestelde vragen over Microsoft-account op de Xbox-console voor meer informatie.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te kunnen spelen?

Als je van plan bent ergens naartoe te gaan waar je geen verbinding met internet kunt maken, kun je je Windows 10-apparaat zo voorbereiden dat je Call of Duty: Infinite Warfare offline kunt spelen.

Raadpleeg Games offline spelen in Windows 10 met de Offline-modus voor meer informatie over het voorbereiden van uw Windows 10-apparaat op offline spelen.

Als je offline speelt, zijn sommige functies niet beschikbaar, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen in de Microsoft Store. Ook klassementen zijn niet beschikbaar wanneer je offline bent.

Als je achievements verdient terwijl je offline speelt, worden deze met je account gesynchroniseerd als je je de volgende keer bij Xbox Live aanmeldt op je apparaat. De opgeslagen voortgang in de game wordt ook gesynchroniseerd wanneer je je aanmeldt bij Xbox Live.

Ook kun je niet gebruikmaken van de voordelen van Xbox Live wanneer je offline bent. Zie hieronder Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account? voor meer informatie.

Ik heb de versie van Call of Duty: Infinite Warfare voor Xbox One al. Zijn de twee versies van de game gekoppeld?

De versies van Call of Duty: Infinite Warfare voor Xbox One en Windows 10 zijn verschillende versies. Er is geen link of verbinding tussen de games.

Aangezien u een Microsoft-account nodig hebt om u aan te melden op Xbox Live om te spelen, kunt u in beide games achievements en gamerscore verdienen. Alle voortgang die u maakt in de Xbox One-versie, wordt echter niet overgedragen naar de Windows 10-versie en vice versa.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer u via Call of Duty: Infinite Warfare verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijgt u de volgende voordelen terwijl u op uw apparaat met Windows 10 speelt.

Opmerking Je moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om Call of Duty: Infinite Warfare te kunnen starten. Zie de vraag Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te kunnen spelen? hierboven.

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Je opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een andere pc, te beginnen vanaf waar je gestopt bent.
  • Spelen met je Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Je meest memorabele momenten in de game eenvoudig opnemen, van commentaar voorzien en delen.

Verwante problemen

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Veelgestelde vragen over Call of Duty: Infinite Warfare voor Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?