Call of Duty

Ga naar de Call of Duty-community voor forums en community-ondersteuning voor Call of Duty.

Onderwerpen

Call of Duty: Black Ops 4

Informatie over Call of Duty: Black Ops 4

Bekijk alle informatie over Call of Duty: Black Ops 4: edities, functies, ondersteuning enzovoort. Bekijk de productpagina van Call of Duty: Black Ops 4 voor meer informatie.

Ondersteuning voor Call of Duty: Black Ops 4

Ga voor tips en andere Help-opties voor Call of Duty: Black Ops 4 naar Activision-ondersteuning.

Zien wat u hebt gekocht

Ga naar uw bestelgeschiedenis om uw transacties te bekijken.

Ontdek wat anderen zeggen over Call of Duty: Black Ops 4

Lees hoe anderen kunnen helpen in Activision-forums.

Blijf op de hoogte over Call of Duty: Black Ops 4

Zoek de nieuwste en beste informatie over Call of Duty: Black Ops 4 op Activision Twitter.

Call of Duty: WWII

Informatie over Call of Duty: WWII

Ontdek Call of Duty: WWII via video's en demo's. U komt meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Verbinding maken met een Call of Duty: WWII-game

Meer informatie over het maken van verbinding met een multiplayergame spel binnen Call of Duty: WWII.

Vertraging en prestaties in de game verbeteren in Call of Duty: WWII

Als u problemen met uw gameplay hebt, volgen hier enkele tips over hoe u de prestaties kunt verbeteren.

Bekende problemen in Call of Duty: WWII

Kijk hier voor de lijst met meest recente problemen.

Meer nodig? De community staat voor u klaar

Ga naar het forum Call of Duty: WWII voor meer informatie, live chatten met een Activision-ondersteuningsambassadeur of neem deel aan communitygesprekken.

Call of Duty: WWII-serverstatus

Controleer de Call of Duty: WWII-serverstatus op de Activision-website.

Call of Duty: Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered

Informatie over Call of Duty: Infinite Warfare

Ontdek Call of Duty: Infinite Warfare via video's en demo's. U komt meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Call of Duty: Infinite Warfare

Bekijk antwoorden op veelgestelde vragen over Call of Duty: Infinite Warfare in Windows 10.

Meer over Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Meer nodig? De community staat voor u klaar

Ga naar de site van Activision voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community en krijg ondersteuning met probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Serverstatus Call of Duty: Infinite Warfare

Kom de serverstatus van Call of Duty: Infinite Warfare te weten op de website van de uitgever.

Serverstatus Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Kom de serverstatus van Call of Duty: Modern Warfare Remastered te weten op de website van de uitgever.

Call of Duty: Black Ops III

Informatie over Call of Duty: Black Ops III

Ontdek Call of Duty: Black Ops III via video's en demo's. U komt meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Call of Duty: Black Ops III-serverstatus

Kom de serverstatus van Call of Duty: Black Ops III te weten op de website van de game.

Verschillen in gameversies van Call of Duty: Black Ops III

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over Call of Duty: Black Ops III op verschillende platformen.

Meer nodig? De community staat voor u klaar

Ga naar de site van Activision voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community en krijg ondersteuning met probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Oudere versies van Call of Duty

Als u nog steeds een van de volgende versies van Call of Duty gebruikt, gaat u naar de website van Activision voor meer informatie:

Beheer van en hulp met Xbox One

De Xbox Live-status controleren

Als het niet lukt om een game via Xbox Live te spelen, controleert u of er momenteel problemen met de service zijn. Als u een relevante waarschuwing ziet, wacht u totdat de service weer werkt en probeert u het opnieuw.

Een Xbox One-discfout oplossen

Lees wat u kunt doen als de Xbox-console uw game-disc niet kan lezen.

Games op uw Xbox One installeren

Lees hoe u een game installeert op de harde schijf van de Xbox One.

Opgeslagen games in cloud beheren op Xbox One

Meer informatie over hoe u uw opgeslagen games beheert en synchroniseert via Xbox Live.

p>Games en game-content zoeken nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One

Lees hoe u games en downloadbare game-content installeert nadat u een code hebt ingewisseld op Xbox One.

Xbox One-achievements en -uitdagingen

Lees meer over achievements, uitdagingen en hoe u beloningen kunt verdienen op uw Xbox One-console.

Problemen met trage game- of app-downloads op Xbox One oplossen

Lees hoe u problemen met trage game- of app-downloads op uw Xbox One-console oplost.

Oplossing voor verbindingsfouten bij multiplayer-games op Xbox One

Volg deze stappen als u geen verbinding kunt maken met multiplayergames via Xbox Live.

HDR op Xbox One X en Xbox One S

Meer informatie over het bekijken van HDR-content op uw Xbox One S-console.

Beheer van en hulp bij Xbox 360

Oplossing voor Xbox 360-disc-station

Lees wat u kunt doen als de Xbox 360-console uw game-disc niet kan lezen.

Uw bibliotheek met Xbox 360-games beheren

Lees hoe u games kunt downloaden via Xbox Live, games kunt installeren vanaf een disc op uw Xbox 360-harddisk en uw Xbox-games kunt beheren.

Veelgestelde vragen over opgeslagen Xbox 360-games in de cloud

Lees hoe u uw opgeslagen games beheert en synchroniseert via Xbox Live.

Is de Xbox 360-console vastgelopen of reageert de console niet?

Lees welke oplossingen u kunt uitproberen als uw Xbox 360-console niet meer reageert.

Oplossing voor verbindingsfout met Xbox 360

Volg deze stappen als u geen verbinding met multiplayer-games kunt maken via Xbox Live.

Beheer van en hulp met Windows 10

Controleren of een game werkt op uw Windows 10-apparaat

Controleer altijd eerst of een game geschikt is voor uw apparaat voordat u de game koopt.

Problemen met het kopen van Call of Duty

Ga naar de ondersteuning van de Microsoft Store voor hulp bij transacties en aankopen.

Problemen oplossen met downloaden en installeren van Call of Duty

Ga naar de ondersteuning van de Microsoft Store voor informatie over het oplossen van download- en installatieproblemen.

Problemen met het spelen van games in Windows 10 oplossen

Lees hoe u problemen met vastlopende of trage Windows 10-games oplost.

Updates voor software en stuurprogramma's voor Windows 10 downloaden

Als u uw apparaat up-to-date houdt, weet u zeker dat u altijd de meest recente stuurprogramma's voor software en hardware gebruikt.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Call of Duty" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?