Aangepaste weergaven maken voor Minecraft: Windows 10 Edition

Er zijn nu aangepaste weergaven beschikbaar voor uw Minecraft-personages in Minecraft: Windows 10 Edition. Zo maakt u uw eigen Steve of Alex.

Uw weergave maken of selecteren

U kunt een kant-en-klare weergave selecteren of uw eigen weergave maken. Op websites zoals minecraftskins.com is er een ruime keuze aan weergaven waaruit u kunt kiezen, maar ook een editor om uw weergave een persoonlijk tintje te geven.

De weergave downloaden naar uw apparaat

Wanneer u uw weergave hebt gemaakt of geselecteerd, moet u deze naar uw apparaat met Windows 10 krijgen. Op elke website met Minecraft-weergaven waar u een weergave kunt maken of kiezen, is er de optie Downloaden of Opslaan van uw weergave. Selecteer Opslaan wanneer u wordt gevraagd of u het bestand wilt opslaan.

Standaard wordt het bestand opgeslagen in uw map Downloads. Controleer dat de bestandsnaam de extensie .png heeft.

De weergave uploaden naar Minecraft

Om uw weergave te uploaden naar Minecraft en te gebruiken:

1. Start Minecraft en selecteer Skins in het hoofdmenu.
  2. Selecteer Browse skin.
  3. Ga naar de map Downloads of de map waar u het .png-bestand hebt opgeslagen en selecteer de nieuwe weergave.

De volgende keer dat u uw game laadt of een nieuwe game maakt, draagt uw personage de nieuwe weergave die u hebt gemaakt.

Probleemoplossing

Ga naar de pagina van de Microsoft-community voor meer hulp en informatie als u een probleem hebt met het uploaden van uw weergave naar de game.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Aangepaste weergaven maken voor Minecraft: Windows 10 Edition" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?