Veelgestelde vragen over Dead Rising 4

Hebt u een vraag over Dead Rising 4? Hier vindt u antwoorden op algemene vragen.

Op deze pagina

Ik werd gevraagd mijn Windows-apparaat te upgraden om Dead Rising 4 te kunnen spelen. Welke versie van Windows heb ik nodig?

Als je Dead Rising 4 wilt downloaden en installeren op Windows 10, heb je een apparaat nodig waarop versie 1607 met build 14393.321 of hoger van het besturingssysteem wordt uitgevoerd.

Bovendien moet op het apparaat een 64-bits versie van Windows 10 worden uitgevoerd. Als u een 32-bits versie hebt, kunt u Dead Rising 4 niet spelen.

Zo kun je zien of je de juiste versie van Windows op je apparaat gebruikt:

1. Ga naar Start, voer 'Informatie over je pc' in en selecteer vervolgens deze optie.
  2. Zoek onder Pc naar Editie om te zien welke versie en editie van Windows op je pc worden uitgevoerd. Controleer of dit minimaal 1607 is.
  3. Zoek onder Pc naar Build van besturingssysteem en controleer of deze ten minste 14393.321 is.
  4. Zoek naar Pc naar Type systeem om te zien of je de 32-bits of 64-bits versie van Windows gebruikt.

Als de versie niet in de lijst voorkomt, moet je een update uitvoeren voordat je de game kunt downloaden. Dat kan op verschillende manieren:

• Ga naar Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows Update. Kijk of er relevante updates beschikbaar zijn.

Opmerking Als je de upgrade naar Windows 10 minder dan 31 dagen geleden hebt uitgevoerd, krijg je de update niet meteen. De reden hiervan is dat je dan de mogelijkheid hebt om terug te gaan naar je vorige versie van Windows als je dat wilt. Wanneer er 31 dagen zijn verstreken, zal de laatste update automatisch worden gedownload.

Als je versie K of KN van Windows 10 gebruikt, moet je misschien aanvullende software downloaden. Deze software is beschikbaar als gratis download. Ga hiervoor naar Media Feature Pack voor Windows 10 N en Windows 10 KN edities (november 2015).

Heb ik extra software nodig om Dead Rising 4 te kunnen spelen?

Ja, DirectX 11 of recenter moet zijn geïnstalleerd om Dead Rising 4 te kunnen spelen.

Als u niet zeker weet of DirectX 11 is geïnstalleerd, kunt u dat als volgt controleren:

1. Druk op de Windows-logotoets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
  2. Typ 'dxdiag' en druk op Enter om het Diagnostisch hulpprogramma voor DirectX te starten.
  3. Zoek de versie van DirectX op het tabblad Systeem van het venster Systeeminformatie. Versie 11 of hoger moet zijn geïnstalleerd om Dead Rising 4 te kunnen spelen.

Als u een NVIDIA GeForce grafische kaart hebt, moet u ook uw stuurprogramma's bijwerken voordat u Dead Rising 4 kunt spelen. Dit kan automatisch worden gedaan door de app GeForce Experience te openen. U kunt de stuurprogramma's ook handmatig downloaden van de website van NVIDIA.

Wat zijn de hardwarevereisten?

De hardwarevereisten voor Dead Rising 4 op de Xbox verschillen van die in Windows 10. Ga naar de pagina met productgegevens voor elk platform voor het bepalen van de grootte van de game, de systeemvereisten (met name voor Windows 10-apparaten) en eventuele aanvullende informatie over de game.

Xbox

Voor de installatievereisten voor Xbox gaat u naar de productgegevenspagina voor Xbox.

U kunt als volgt controleren of uw Xbox voldoende schijfruimte beschikbaar heeft om Dead Rising 4 te installeren:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen. Selecteer Home en kies vervolgens Mijn games en apps.
  2. Controleer de beschikbare schijfruimte die linksonder in het scherm wordt weergegeven. Als u onvoldoende ruimte hebt, moet u enkele bestaande games en apps verwijderen of een externe schijf aan uw console toevoegen.

Als je een extern opslagapparaat met je console gebruikt en de standaardinstallatielocatie wilt wijzigen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen > Systeem > Opslag.
  3. Onder Opslag beheren wordt de standaardopslaglocatie aangegeven met een driehoekje in de rechterbovenhoek.

Windows 10

Voor de systeemvereisten voor Windows 10 gaat u naar de productgegevenspagina voor Windows 10. In het gedeelte Aanvullende informatie wordt de geschatte downloadgrootte weergegeven om aan te geven hoe groot de game is.

Als je niet weet welke GPU (grafische processor) of hoeveel VRAM (videogeheugen) je hebt, kun je dat als volgt controleren:

1. Ga naar Start > Instellingen > Systeem.
  2. Schuif omlaag op het tabblad Beeldscherm en selecteer Geavanceerde beeldscherminstellingen.
  3. Schuif omlaag en selecteer Eigenschappen van beeldschermadapter. Bij Type adapter wordt de naam van de GPU weergegeven en bij Toegewezen geheugen wordt het VRAM weergegeven.

Zie Ontdekken of een game werkt op je apparaat met Windows 10 voor meer informatie over het controleren van je apparaat.

Bepalen hoeveel schijfruimte beschikbaar is op uw Windows 10-apparaat en de locatie wijzigen waar uw game wordt opgeslagen:

1. Ga naar Instellingen > Systeem > Opslag.
  2. De gebruikte schijfruimte voor elk station op het apparaat wordt weergegeven. Controleer of er voldoende ruimte beschikbaar is op de harddisk.

Zie Meer informatie over de opslagruimte van je pc voor meer informatie over hoe je een Windows 10-apparaat controleert.

Wat gebeurt er als ik Dead Rising 4 download op een apparaat dat niet voldoet aan de hardwarevereisten?

We raden je aan om de apparaatspecificaties te bekijken voordat je de game koopt om te controleren of je apparaat voldoet aan de minimale vereisten.

Als je de game al hebt gedownload, kun je de grafische opties in de game-instellingen proberen aan te passen. Dat doe je als volgt:

1. Start de game.
  2. Na de schermen Druk op A/Druk op een willekeurige toets en Gammacorrectie kom je in het hoofdmenu. Selecteer in dit menu Opties > Visuals.
  3. Stel Grafische kwaliteit in op Laag.
  4. Verlaag de resolutie zo veel als nodig is.

Zie het Capcom-forum voor Dead Rising 4 voor een volledige lijst met tips om de prestaties in de game te verbeteren.

Hoe lang duurt het om Dead Rising 4 te downloaden?

De downloadtijd kan variëren en is afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 5 uur om 50 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

Volg de stappen in de sectie Wat zijn de hardwarevereisten? hierboven om de grootte van de game op Xbox en in Windows 10 te bepalen. Deze is afhankelijk van het apparaat waarop u de game installeert.

In de onderstaande tabel staan de geschatte downloadtijden op basis van de huidige downloadsnelheid.

Opmerking Deze informatie is enkel als richtlijn bedoeld en is geen werkelijke weergave van de downloadtijd. De bandbreedte wordt beperkt en de downloadtijd neemt toe tijdens activiteiten zoals streamen van content, spelen van games of streamen van games van je Xbox One naar een pc met Windows 10.

Huidige downloadsnelheid Bestand van 30 GB Bestand van 40 GB Bestand van 50 GB Bestand van 60 GB Bestand van 70 GB
2 MB/s 33,3 uur 44,4 uur 55,6 uur 66,7 uur 77,8 uur
5 MB/s 13,3 uur 17,8 uur 22,2 uur 26,7 uur 31,1 uur
10 MB/s 6,7 uur 8,9 uur 11,1 uur 13,3 uur 15,6 uur
20 MB/s 3,3 uur 4,4 uur 5,6 uur 6,7 uur 7,8 uur
50 MB/s 1,3 uur 1,8 uur 2,2 uur 2,7 uur 3,1 uur
100 MB/s 0,7 uur 0,9 uur 1,1 uur 1,3 uur 1,6 uur
200 Mb/s 0,3 uur 0,4 uur 0,6 uur 0,7 uur 0,8 uur

Bijvoorbeeld:

Als je een bestand van 50 GB installeert, dat voor 20 procent is gedownload (nog 30 GB resterend) en je verbindingssnelheid 10 Mb/s is, duurt het nog ongeveer 6,7 uur voordat het bestand is gedownload. (Hierbij wordt verondersteld dat de downloadsnelheid constant blijft.)

Terwijl u de game downloadt, mag u het downloaden niet onderbreken en de computer niet uitschakelen. Het pictogram van Dead Rising 4 wordt weergegeven in het gedeelte Geïnstalleerde apps in het Startmenu op de Xbox en in Mijn bibliotheek op je Windows 10-apparaat.

Opmerking Je moet wellicht extra internetkosten betalen wanneer je de game downloadt.

Als je het idee hebt dat de game langzaam wordt gedownload, ga je naar Problemen met trage game- of app-downloads op Xbox One oplossen of Problemen met de netwerkverbinding oplossen in Windows 10 voor aanvullende stappen om het probleem op te lossen.

Ik heb een Killer-netwerkkaart en mijn apparaat loopt steeds vast terwijl ik de game download. Wat moet ik doen?

Als u een Killer-netwerkkaart hebt en Killer Network Manager op uw apparaat wordt uitgevoerd, kunt u problemen krijgen tijdens het downloaden. Uw apparaat kan bijvoorbeeld blokkeren of vastlopen tijdens de download.

Er is een manier om dit probleem te omzeilen door de service Networking Data Usage (NDU) in Windows 10 uit te schakelen. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de toets met het Windows-logo + R en voer het volgende in:

sc config ndu start=disabled

2. Start daarna uw apparaat opnieuw.

Wanneer u zich de volgende keer aanmeldt, is de NDU-service uitgeschakeld en kunt u uw game downloaden zonder invloed op uw apparaat.

Welk soort accessoire heb ik nodig om Dead Rising 4 te besturen?

Je kunt een muis en toetsenbord of een gamecontroller (Xbox One- of Xbox 360-controller wordt aanbevolen) gebruiken. Als je een Xbox One-controller gebruikt, heb je een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op je apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

Je kunt ook een Xbox One S- of Xbox Design Lab-controller met je apparaat verbinden via Bluetooth. Ga naar Xbox One draadloze controllers gebruiken op een pc voor meer informatie.

Andere USB-gamecontrollers die worden ondersteund door Windows werken mogelijk ook.

Heb ik een Microsoft-account nodig om Dead Rising 4 te spelen?

Ja, u hebt een Microsoft-account nodig om Dead Rising 4 te spelen. Als je al games speelt op Xbox 360 of Xbox One, kun je het account die je voor die games gebruikt, ook gebruiken om in Windows 10 te spelen. Raadpleeg voor meer informatie de pagina Veelgestelde vragen over Microsoft-account op de Xbox-console.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om Dead Rising 4 te spelen?

Als je van plan bent ergens naartoe te gaan waar je geen verbinding hebt met internet, kun je je Windows 10-apparaat zo voorbereiden dat je Dead Rising 4 offline kunt spelen.

Raadpleeg Games offline spelen in Windows 10 met de Offline-modus voor meer informatie over het voorbereiden van uw Windows 10-apparaat op offline spelen.

De volgende gamemodi worden ondersteund wanneer u offline speelt:

• Campagne
  • Lokale co-op

De volgende gamemodi vereisen een onlineverbinding:

• Onlinemultiplayer

Als je offline speelt, zijn sommige functies niet beschikbaar, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen in de Microsoft Store. Ook klassementen zijn niet beschikbaar wanneer je offline bent.

Als je achievements verdient terwijl je offline speelt, worden deze met je account gesynchroniseerd als je je de volgende keer bij Xbox Live aanmeldt op je apparaat. De opgeslagen voortgang in de game wordt ook gesynchroniseerd wanneer je je aanmeldt bij Xbox Live.

Ook kun je niet gebruikmaken van de voordelen van Xbox Live wanneer je offline bent. Zie hieronder Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account? voor meer informatie.

Ik heb de versie van Dead Rising 4 voor Xbox One al. Zijn de twee versies van de game gekoppeld?

De versies van Dead Rising 4 voor Xbox One en Windows 10 zijn verschillende versies. Er is dus geen link of verbinding tussen de games.

Aangezien u een account op Xbox Live nodig hebt om te spelen, kunt u in beide games achievements en gamerscore verdienen. Alle voortgang die u maakt in de Xbox One-versie, wordt echter niet overgedragen naar de Windows 10-versie en vice versa.

Op hoeveel apparaten kan ik Dead Rising 4 installeren?

Als u Xbox gebruikt, kunt u Dead Rising 4 installeren en offline spelen op uw thuisconsole en installeren en spelen op de consoles van uw vrienden als u zich aanmeldt bij Xbox Live voordat u gaat spelen.

Als u Windows 10 gebruikt, kunt u Dead Rising 4 installeren en offline spelen op uw hoofdapparaat (gewoonlijk het eerste apparaat waarop u de game installeert) en installeren op meerdere apparaten als u zich aanmeldt bij Xbox Live voordat u gaat spelen.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer u via Dead Rising 4 verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijgt u de volgende voordelen terwijl u op uw Windows 10-apparaat speelt.

Opmerking Je moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om Dead Rising 4 te starten. Zie Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen? hierboven.

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Je opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een andere pc, te beginnen vanaf waar je gestopt bent.
  • Spelen met je Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Je meest memorabele momenten in de game eenvoudig opnemen, van commentaar voorzien en delen. Alle gameclips die je opneemt terwijl je Dead Rising 4 speelt, zijn toegankelijk via de Xbox-app. Zie Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer je een game speelt in Windows 10 voor meer informatie.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Veelgestelde vragen over Dead Rising 4" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?