Problemen met Dead Rising 4 in Windows 10 oplossen

Als u problemen hebt met het spelen van Dead Rising 4 in Windows 10, vindt u hier oplossingen voor de meest voorkomende fouten. Als uw probleem hier niet wordt behandeld, raadpleegt u Veelgestelde vragen over Dead Rising 4 voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Game installation incomplete
Online options unavailable. Please wait for install to complete.
You must complete installing before you can continue.

U krijgt een van deze foutberichten te zien aan het einde van de introsessie, maar de game is nog niet helemaal geïnstalleerd.

Oplossing

Wacht totdat de game volledig is geïnstalleerd voordat u begint te spelen.

Failed to create DirectX 11.1 graphics device. Please ensure hardware meets minimum specifications and drivers are up to date.

Dit betekent dat uw DirectX is verouderd en moet worden bijgewerkt.

Oplossing

Controleer uw hardware om te zien of DirectX 11.1 of hoger is geïnstalleerd. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Windows-logotoets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
  2. Typ 'dxdiag' en druk op Enter om het Diagnostisch hulpprogramma voor DirectX te starten.
  3. Zoek de versie van DirectX op het tabblad Systeem van het venster Systeeminformatie. Versie 11.1 of hoger moet zijn geïnstalleerd om Dead Rising 4 te kunnen spelen.

You have lost connection to Xbox Live. Please check your network connection and try again.

Als u dit bericht of een soortgelijk bericht te zien krijgt, waarin staat dat u niet verbonden bent met Xbox Live, is de service wellicht onbereikbaar.

Oplossing

Controleer de status van de Xbox Live-service.

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

TV, muziek en video: actief en werkend
2018-12-10T13:48:31.9459017+00:00

Als er geen waarschuwingen zijn, kan er een probleem zijn met uw verbinding. Zie de Oplossing voor verbinding en netwerk Xbox One.

Leaderboards are not currently available. Probeer het later opnieuw.
Leaderboard search has failed.
Error retrieving leaderboard data.

Deze berichten betekenen dat het klassement op dit moment niet beschikbaar is. Wacht even en probeer het daarna opnieuw.

Your NAT type is incompatible with the host. Please check your settings and try again.

Oplossing

Zie de Oplossing voor Xbox One-multiplayergames om uw NAT-probleem op te lossen.

You need Multiplayer privileges in order to play online.
Couldn't verify Xbox Live privileges. Probeer het opnieuw.

Oplossing

Deze berichten betekenen dat u een Xbox Live Gold-abonnement nodig hebt om deel te nemen aan multiplayergames. Als u er nog geen hebt, kunt u een abonnement kopen in de Microsoft Store.

Please purchase [item] from the Microsoft Store to join this session.

Dit betekent dat u een uitnodiging hebt geaccepteerd voor een game die u niet hebt of dat de game gebruikmaakt van uitbreidingen die u niet hebt.

Oplossing

Koop de nodige game of game-uitbreiding in de Microsoft Store. Daarna kunt u deelnemen aan de sessie.

A profile sign-in change has occurred. You will be returned to the title screen.

Dit betekent dat het profiel dat werd gebruikt om aan te melden, is gewisseld terwijl u de game speelde. U moet het profiel gebruiken waarmee u zich hebt aangemeld om te blijven spelen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Problemen met Dead Rising 4 in Windows 10 oplossen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?