Forza Motorsport en Forza Horizon

Welkom bij Forza Motorsport en Forza Horizon voor Xbox One en Windows 10. Hier vind je koppelingen naar video's en demo's, informatie over de serverstatus van beide games en tips voor probleemoplossing. Je vindt hier ook een link om de games voor Xbox One of Windows 10 te kopen.

Voor de forums en community-ondersteuning van Forza Motorsport en Forza Horizon ga je naar http://www.forzamotorsport.net.

Ga naar de pagina Blokkering en handhaving bij Forza als je denkt dat je een blokkering van het team Forza hebt gekregen.

Onderwerpen

Forza Horizon 4

Over Forza Horizon 4
Ontdek Forza Horizon 4 via video's en demo's. Kom meer te weten over gamen, uitbreidingen en hoe je de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Forza Horizon 4
Hier krijg je antwoorden op veelgestelde vragen over Forza Horizon 4.

Technische hulp vragen bij Forza Horizon 4
Als je een probleem in de game hebt uitgevoerd, heeft de ondersteuningspagina van Forza een lijst met aanvullende Veelgestelde vragen en bekende problemen.

Kijken, streamen en verdienen in Forza Horizon 4 op Mixer
Meer informatie over hoe je Influence-punten in de game kunt verdienen door Forza Horizon 4 op Mixer te bekijken en te streamen.

Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen
Forza is een Xbox Play Anywhere-game. Vind oplossingen voor eventuele problemen met je game op Xbox One of in Windows 10.

Zowel in Windows 10 als op Xbox One spelen (cross play)
Forza Horizon 4 ondersteunt cross play. Hier vind je meer informatie over hoe je een game kunt starten op het ene platform en verder kunt spelen op een ander platform, en informatie om problemen op te lossen.

Meer nodig? De community staat voor je klaar
Ga naar de forums over Forza Horizon 4 voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community of krijg ondersteuning bij probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Forza Motorsport 7

Over Forza Motorsport 7
Ontdek Forza Motorsport 7 via video's en demo's. Meer informatie over hoe je de game speelt, uitbreidingen en hoe je de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Forza Motorsport 7
Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Forza Motorsport 7.

Meer nodig? De community staat voor je klaar
Ga naar het forum voor Forza Motorsport 6 voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community of krijg ondersteuning bij probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Forza Horizon 3

Over Forza Horizon 3
Ontdek Forza Horizon 3 via video's en demo's. Je komt meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe je de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Forza Horizon 3
Hier krijg je antwoorden op veelgestelde vragen over Forza Horizon 3.

Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen
Forza is een Xbox Play Anywhere-game. Zoek oplossingen voor eventuele problemen met je game op Xbox One of in Windows 10.

Zowel in Windows 10 als op Xbox One spelen
Forza Horizon 3 ondersteunt cross play. Hier vind je meer informatie over hoe je een game kunt starten op het ene platform en verder kunt spelen op een ander platform, en informatie om problemen op te lossen.

Meer nodig? De community staat voor je klaar
Ga naar de forums over Forza Horizon 3 voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community of krijg ondersteuning bij probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Oudere versies van Forza Motorsport en Forza Horizon

Als je nog steeds een van de volgende versies van Forza gebruikt, ga je naar de website van Forza Motorsport voor meer informatie:

Beheer van en hulp met Xbox One

De Xbox Live-status controleren
Als het niet lukt om een game via Xbox Live te spelen, controleer je of er momenteel problemen met de service zijn. Als je een relevante waarschuwing ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw.

Een Xbox One-discfout oplossen
Lees wat je kunt doen als de Xbox-console je game-disc niet kan lezen.

Games op je Xbox One installeren
Lees hoe je een game installeert op de harde schijf van de Xbox One.

Opgeslagen games in cloud beheren op Xbox One
Lees hoe je jouw opgeslagen games beheert en synchroniseert via Xbox Live.

Games en game-content zoeken nadat je online een code hebt ingewisseld op Xbox One
Lees hoe jegames en downloadbare game-content installeert nadat je een code hebt ingewisseld op Xbox One.

Xbox One-achievements en -uitdagingen
Lees meer over achievements, uitdagingen en hoe je beloningen kunt verdienen op je Xbox One-console.

Problemen met trage game- of app-downloads op Xbox One oplossen
Lees hoe je problemen met trage game- of app-downloads op je Xbox One-console oplost.

Oplossing voor verbindingsfouten bij multiplayer-games op Xbox One
Volg deze stappen als je geen verbinding met multiplayer-games kunt maken via Xbox Live.

HDR op Xbox One S
Meer informatie over het bekijken van HDR-content op je Xbox One S-console.

Beheer van en hulp met Windows 10

Microsoft-account beheren
Meld je aan bij je Microsoft-account om je gegevens, aankopen en apparaten van je gezin en je beveiligings- en privacyinstellingen te beheren.

Controleren of een game werkt op je Windows 10-apparaat
Controleer altijd eerst of een game geschikt is voor je apparaat voordat je de game koopt.

Problemen met de aankoop, download of installatie op Windows 10 oplossen
Ga naar ondersteuning voor de Microsoft Store voor hulp bij transacties en aankopen.

Problemen met het spelen van games in Windows 10 oplossen
Lees hoe je problemen met vastlopende of trage Windows 10-games oplost.

Updates voor software en stuurprogramma's voor Windows 10 downloaden
Als je jouw apparaat up-to-date houdt, weet je zeker dat je altijd de meest recente stuurprogramma's voor software en hardware gebruikt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Forza Motorsport en Forza Horizon" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?