Gears of War

Welkom bij Gears of War voor Xbox One en Windows 10. Hier vindt u links naar video's en demo's, informatie over de serverstatus van beide games en tips voor probleemoplossing. U vindt hier ook een link om de games voor Xbox One of Windows 10 te kopen.

Voor forums en community-ondersteuning voor Gears of War gaat u naar http://www.gearsofwar.com.

Onderwerpen

Gears of War 4

Over Gears of War 4
Ontdek Gears of War 4 via video's en demo's. Meer informatie over hoe u de game speelt, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Gears of War 4
Hier krijgt u antwoorden op veelgestelde vragen over Gears of War 4.

Gears of War 4 optimaal benutten in Windows 10
Als u de juiste hardware hebt, kunt u die verder afstemmen om alles uit Gears of War 4 te halen wat erin zit.

Problemen met Gears of War 4 in Windows 10 oplossen
Als u een fout te zien krijgt, bekijkt u deze uitleg en stappen voor probleemoplossing die u kunt volgen.

Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen
Gears of War 4 is een Xbox Play Anywhere-game. Zoek oplossingen voor eventuele problemen met uw game op Xbox One of in Windows 10.

Zowel in Windows 10 als op Xbox One spelen
Gears of War 4 ondersteunt cross play, zodat u met of tegen iemand op een ander platform kunt spelen. Hier vindt u meer informatie over spelen op verschillende platforms en over het oplossen van problemen.

Meer nodig? De community staat voor u klaar
Ga naar het forum over Gears of War 4 voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community en krijg ondersteuning bij probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Feedback geven over Gears of War 4
Als u een grote fan bent van Gears of War, kunt u deelnemen aan het feedbackprogramma om feedback te geven en mee te denken over de toekomstige vorm van de game.

Overzicht Gears of War: Ultimate Edition

Over Gears of War: Ultimate Edition voor Xbox One en Windows 10
Ontdek Gears of War: Ultimate Edition via video's en demo's. Kom meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Gears of War: Ultimate Edition voor Windows 10 kopen
Gears of War: Ultimate Edition voor Windows 10 kopen. Meer informatie over hoe u de game speelt, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Gears of War: Ultimate Edition in Windows 10
Bekijk antwoorden op veelgestelde vragen over Gears of War: Ultimate Edition in Windows 10.

Oudere versies van Gears of War

Als u nog steeds een van de volgende versies van Gears of War speelt, gaat u naar de website van Gears of War voor meer informatie:

Beheer van en hulp met Xbox One

De Xbox Live-status controleren
Als het niet lukt om een game via Xbox Live te spelen, controleert u of er momenteel problemen met de service zijn. Als u een relevante waarschuwing ziet, wacht u totdat de service weer werkt en probeert u het opnieuw.

Een Xbox One-discfout oplossen
Lees wat u kunt doen als de Xbox-console uw game-disc niet kan lezen.

Games op uw Xbox One installeren
Lees hoe u een game installeert op de harde schijf van de Xbox One.

Opgeslagen games in cloud beheren op Xbox One
Lees hoe u uw opgeslagen games beheert en synchroniseert via Xbox Live.

Games en game-content zoeken nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One
Lees hoe u games en downloadbare game-content installeert nadat u een code hebt ingewisseld op Xbox One.

Xbox One-achievements en -uitdagingen
Lees meer over achievements, uitdagingen en hoe u beloningen kunt verdienen op uw Xbox One-console.

Problemen met trage game- of app-downloads op Xbox One oplossen
Lees hoe u problemen met trage game- of app-downloads op uw Xbox One-console oplost.

Oplossing voor verbindingsfouten bij multiplayer-games op Xbox One
Volg deze stappen als u geen verbinding met multiplayergames kunt maken via Xbox Live.

Beheer van en hulp met Windows 10

Microsoft-account beheren
Meld u aan bij uw Microsoft-account om uw gegevens, aankopen en apparaten van uw gezin en uw beveiligings- en privacyinstellingen te beheren.

Controleren of een game werkt op uw Windows 10-apparaat
Controleer altijd eerst of een game geschikt is voor uw apparaat voordat u de game koopt.

Problemen met de aankoop, download of installatie op Windows 10 oplossen
Ga naar ondersteuning voor de Microsoft Store voor hulp bij transacties en aankopen.

Problemen met het spelen van games in Windows 10 oplossen
Lees hoe u problemen met vastlopende of trage Windows 10-games oplost.

Updates voor software en stuurprogramma's voor Windows 10 downloaden
Als u uw apparaat up-to-date houdt, weet u zeker dat u altijd de meest recente stuurprogramma's voor software en hardware gebruikt.