Problemen met Gears of War: Ultimate Edition in Windows 10 oplossen

Overzicht

Als je problemen hebt om Gears of War: Ultimate Edition op Windows 10 te spelen, krijg je hier oplossingen voor de meest voorkomende fouten.

Zie Veelgestelde vragen over Gears of War: Ultimate Edition op Windows 10 voor antwoorden op veelgestelde vragen als je probleem hier niet wordt behandeld.

Op deze pagina

Fout met incompatibele gameversie wanneer je Co-op of Versus speelt

Wanneer je Co-op of Versus probeert te spelen met je online vrienden, kun je het volgende foutbericht te zien krijgen:

INCOMPATIBLE GAME VERSIONS

Je hebt een andere versie van de game dan de host

Dit bericht betekent dat je de update naar de recentste versie van Gears of War: Ultimate Edition nog niet hebt uitgevoerd.

Om dit probleem op te lossen ga je naar het hoofdmenu van de game en synchroniseer je de game via één van de volgende methoden:

• Selecteer Versus en selecteer daarna Xbox Live.
  • Selecteer Campagne, selecteer Join Co-op Game en kies vervolgens Xbox Live.
  • Selecteer Campagne, selecteer Host Co-op Game en kies vervolgens Public of Private Xbox Live.

Het volgende bericht wordt weergegeven als je je game met succes hebt gesynchroniseerd:

Downloading Latest Multiplayer Data

Je exemplaar van Gears of War: Ultimate Edition wordt automatisch bijgewerkt met de gegevens van de recentste versie van de game.

Opmerking Sluit de game en start de game opnieuw op als het probleem aanhoudt. Je kunt ook controleren of er updates beschikbaar zijn: start de Store-app, selecteer het pictogram van je account en selecteer Downloads en updates.

Ontbrekende gamegegevens

Omschakelen naar een andere account in de Xbox-app kan ertoe leiden dat je opgeslagen gegevens tijdelijk niet worden gesynchroniseerd. Als je opgeslagen gegevens ontbreken of als de game er niet in slaagt je gegevens te synchroniseren, probeer je dan aan te melden bij de Xbox-app en start je apparaat daarna opnieuw op om de accountgegevens op te halen.

Online servicefout

Het is mogelijk dat je het volgende foutbericht te zien krijgt wanneer de game geen verbinding kan maken met de Gears of War-services:

ONLINE SERVICE ERROR

Gear of War: Ultimate Edition services login failed, access to online multiplayer is not available.

You are not connected to Xbox Live. Please check your connection and try again.

Probeer het volgende om dit probleem te verhelpen:

1. Controleer je internetverbinding. Zie Problemen met netwerkverbinding oplossen voor stappen om problemen op te lossen.
  2. Meld je aan bij je Microsoft-account en start de game opnieuw op.
  3. Meld je aan bij je Microsoft-account en start je apparaat opnieuw op.

Fout bij synchroniseren van gegevens in de cloud

Het is mogelijk dat je het volgende foutbericht te zien krijgt wanneer de game je gegevens niet kan synchroniseren met de cloud:

We can't sync your data with the cloud right now.

Sluit de game en start uw apparaat opnieuw op om deze fout op te lossen. Wanneer je apparaat opnieuw is opgestart, probeer je je opnieuw aan te melden bij de Xbox-app en probeer je de game opnieuw op te starten.