Halo

Welkom bij Halo voor Xbox One en Windows 10. Hier vindt u koppelingen naar video's en demo's, informatie over de serverstatus van beide games en tips voor probleemoplossing. U vindt hier ook koppelingen om de games voor Xbox One en Windows 10 te kopen.

Voor forums over Halo en ondersteuning van de community gaat u naar http://www.halowaypoint.com.

Op deze pagina

Halo Wars 2

Over Halo Wars 2
Ontdek Halo Wars 2 via video's en demo's. Meer informatie over hoe u de game speelt, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Halo Wars 2
Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over Halo Wars 2.

Wat is het verschil tussen 4K Ultra HD-games, HDR-games en Beter op Xbox One X-games?
Meer informatie over deze verschillen en de manier waarop deze uw game-ervaring verbeteren.

Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen
Halo Wars 2 is een Xbox Play Anywhere-game. Zoek oplossingen voor eventuele problemen met uw game op Xbox One of in Windows 10.

Meer nodig? De community staat voor u klaar
Ga naar de forums over Halo Wars voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community en krijg ondersteuning met probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Halo Wars: Definitive Edition

Over Halo Wars: Definitive Edition
Ontdek Halo Wars: Definitive Edition via video's en demo's. Meer informatie over hoe u de game speelt, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Halo Wars: Definitive Edition
Raadpleeg antwoorden op veelgestelde vragen over Halo Wars: Definitive Edition.

Problemen met Halo Wars: Definitive Edition oplossen
Als u problemen hebt om Halo Wars: Definitive Edition te spelen, vindt u hier oplossingen voor de meest voorkomende fouten.

Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen
Halo Wars: Definitive Edition is een Xbox Play Anywhere-game. Zoek oplossingen voor eventuele problemen met uw game op Xbox One of in Windows 10.

Halo Wars: Definitive Edition op Steam
Halo Wars: Definitive Edition is nu beschikbaar op Steam! Koop de game, krijg meer informatie en maak contact met de Steam-community.

Meer nodig? De community staat voor u klaar
Ga naar de forums over Halo Wars voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community en krijg ondersteuning met probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Halo 5: Forge

Informatie over Halo 5: Forge
Ontdek Halo 5: Forge via video's en demo's. U komt meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Halo 5: Forge
Hier krijgt u antwoorden op veelgestelde vragen over Halo 5: Forge.

Problemen met Halo 5: Forge oplossen
Als u een fout te zien krijgt, bekijk dan deze uitleg en stappen voor probleemoplossing die u kunt volgen.

Meer nodig? De community staat voor u klaar
Ga naar het forum over Halo 5: Forge voor meer informatie over de game, om gesprekken te voeren met de community of voor ondersteuning en oplossingen voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Halo 5: Guardians

Over Halo 5: Guardians
Ontdek Halo 5: Guardians via video's en demo's. Meer informatie over hoe u de game speelt, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Info Halo 5: Guardians REQ Pack
Meer informatie over het REQ-systeem, waar u terecht kunt voor hulp en hoe u downloadproblemen kunt oplossen.

Problemen met matchmaking in Halo 5: Guardians oplossen
hoe u problemen met matchmaking kunt oplossen en hoe u verbindingsproblemen op uw console kunt oplossen.

Info ondersteuning hardware Halo 5: Guardians
Als u problemen hebt met de hardware van Halo 5: Guardians, kunt u hier meer informatie en hulp vinden.

Meer nodig? De community staat voor u klaar
Ga naar het forum over Halo 5: Guardians voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community en krijg ondersteuning bij probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Halo: The Master Chief Collection

Informatie over Halo: The Master Chief Collection
Ontdek Halo: The Master Chief Collection via video's en demo's. Kom meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe u de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Halo: The Master Chief Collection
Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over Halo: The Master Chief Collection.

Meer nodig? De community staat voor u klaar
Ga naar het forum over Halo: The Master Chief Collection voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community en krijg ondersteuning voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Oudere versies van Halo

Als u nog steeds een van de volgende versies van Halo gebruikt, gaat u naar de website van Halo Waypoint voor meer informatie:

Beheer van en hulp met Xbox One

De Xbox Live-status controleren
Als het niet lukt om een game via Xbox Live te spelen, controleert u of er momenteel problemen met de service zijn. Als u een relevante waarschuwing ziet, wacht u totdat de service weer werkt en probeert u het opnieuw.

Een Xbox One-discfout oplossen
Lees wat u kunt doen als de Xbox-console uw game-disc niet kan lezen.

Games op uw Xbox One installeren
Lees hoe u een game installeert op de harde schijf van de Xbox One.

Opgeslagen games in cloud beheren op Xbox One
Lees hoe u uw opgeslagen games beheert en synchroniseert via Xbox Live.

Games en game-content zoeken nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One
Lees hoe ugames en downloadbare game-content installeert nadat u een code hebt ingewisseld op Xbox One.

Xbox One-achievements en -uitdagingen
Lees meer over achievements, uitdagingen en hoe u beloningen kunt verdienen op uw Xbox One-console.

Problemen met trage game- of app-downloads op Xbox One oplossen
Lees hoe u problemen met trage game- of app-downloads op uw Xbox One-console oplost.

Oplossing voor verbindingsfouten bij multiplayer-games op Xbox One
Volg deze stappen als u geen verbinding met multiplayergames kunt maken via Xbox Live.

Beheer van en hulp met Windows 10

Microsoft-account beheren
Meld u aan bij uw Microsoft-account om uw gegevens, aankopen en apparaten van uw gezin en uw beveiligings- en privacyinstellingen te beheren.

Controleren of een game werkt op uw Windows 10-apparaat
Controleer altijd eerst of een game geschikt is voor uw apparaat voordat u de game koopt.

Problemen met de aankoop, download of installatie op Windows 10 oplossen
Ga naar ondersteuning voor de Windows Store voor hulp bij transacties en aankopen.

Problemen met het spelen van games in Windows 10 oplossen
Lees hoe u problemen met vastlopende of trage Windows 10-games oplost.

Updates voor software en stuurprogramma's voor Windows 10 downloaden
Als u uw apparaat up-to-date houdt, weet u zeker dat u altijd de meest recente stuurprogramma's voor software en hardware gebruikt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Halo" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?