Problemen met Halo Wars: Definitive Edition in Windows 10 oplossen

Als u problemen hebt om Halo Wars: Definitive Edition in Windows 10 te spelen, krijgt u hier oplossingen voor de meest voorkomende fouten. Zie Veelgestelde vragen over Halo Wars: Definitive Edition voor antwoorden op veelgestelde vragen als uw probleem hier niet wordt behandeld.

An error occurred while downloading the latest game configuration data. Online features may be restricted.

Dit betekent dat uw game moet worden bijgewerkt.

Oplossing

Sluit de game, controleer of er updates zijn en installeer de updates, start de game vervolgens opnieuw.

Cannot access content from the server. Try again later. The Halo Wars 2 servers are currently unavailable.

Dit betekent dat er een probleem is met de onlineservices voor Halo Wars 2 of met uw netwerkverbinding.

Oplossing

Raadpleeg Halo Waypoint voor informatie over de server. Raadpleeg de status van de Xbox Live-service zoals hieronder beschreven als de server goed werkt.

Unable to connect to the Xbox Live services. The Ethernet cable is unplugged or there is no network connectivity.

Oplossing

Als u dit bericht of een soortgelijk bericht te zien krijgt, controleer dan of uw Ethernet-kabel goed is aangesloten. Als dat zo is, controleer dan de status van de Xbox Live-service zoals hieronder beschreven.

Unable to connect to the Xbox Live services.

You are not connected to Xbox Live. Please check your connection.
You have lost connection to the gameplay session.
The game has gone out of sync with the other players.
You are no longer connected to the squad.

Als u een van deze berichten of een soortgelijk bericht te zien krijgt, waarin staat dat u niet verbonden bent met Xbox Live, is de service wellicht onbereikbaar.

Oplossing

Controleer de status van de Xbox Live-service.

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht u totdat de service weer werkt en probeert u het opnieuw:

TV, muziek en video: actief en werkend
2018-12-12T20:44:08.1976813+00:00

Als er geen waarschuwingen zijn, kan er een probleem zijn met uw verbinding. Zie de Oplossing voor verbinding en netwerk Xbox One.

Fatal Error! Graphics Card ‘[CARD_DETAILS]’ is below minimum spec. – Does not meet feature level 11.1.

Dit betekent dat de grafische kaart of het stuurprogramma moet worden bijgewerkt naar een versie die DirectX 12 Feature Level 11.1 ondersteunt.

Oplossing

Controleer uw hardware om te zien of DirectX 12 Feature Level 11.1 of hoger is geïnstalleerd. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de toets met het Windows-logo + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
  2. Typ "dxdiag" en druk op Enter om het Diagnostisch hulpprogramma voor DirectX te starten.
  3. Zoek de versie van DirectX op het tabblad Systeem van het venster Systeeminformatie. Versie 11.1 of hoger moet geïnstalleerd zijn om Halo Wars: Definitive Edition te spelen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Problemen met Halo Wars: Definitive Edition in Windows 10 oplossen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?