Veelgestelde vragen over Killer Instinct op Windows 10

Heb je een vraag over Killer Instinct op Windows 10? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

Op deze pagina

Wat is Killer Instinct: Definitive Edition?

Killer Instinct: Definitive Edition is een bundel met de volgende extra games en uitbreidingen:

• Volledige games:
    • Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct: Season 2 Ultra Edition, Killer Instinct: Season 3 Ultra Edition, Killer Instinct Classic*, Killer Instinct 2 Classic*
  • Uitbreidingen:
    • Gargos Color Pack, Killer Instinct: Combo Breaker, Killer Instinct: Season 2 Combo Breaker, Killer Instinct: Season 3 Combo Breaker, Ultimate Arbiter Pack
  • Personages:
    • Aganos, ARIA, Cinder, Eyedol, Fulgore, Gargos, General RAAM, Glacius, Hisako, Jago, Kan-Ra, Kim Wu, Maya, Mira, Orchid, Rash, Riptor, Sabrewulf, Sadria, Shadow Jago, Spinal, Thunder, TJ Combo, Tusk

* Killer Instinct Classic en Killer Instinct Classic 2 kunnen alleen op Xbox One worden gespeeld.

Ga naar de online Store om Killer Instinct: Definitive Edition te kopen.

Wat gebeurt er als ik Killer Instinct en extra content al heb en de Definitive Edition koop?

Alle bestaande games van Killer Instinct kun je gratis blijven spelen en je kunt extra content kopen. Als je al content hebt en de Definitive Edition koopt, ontvang je de extra content, die je kunt installeren op je Xbox One en Windows 10-apparaat.

Installeren op Xbox One:

1. Scroll naar rechts op het scherm Home en druk op de A-knop op je controller om Mijn games en apps > Games te openen.
  2. Zoek de game en druk op de Menuknop .
  3. Selecteer Game beheren.
  4. Selecteer de uitbreiding die je wilt installeren in de kolom Klaar om te installeren.
  5. Druk op de A-knop om de uitbreiding te installeren.

In Windows 10 zijn de uitbreidingen en personages automatisch beschikbaar wanneer je de game speelt. Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct 2: Ultra Edition en Killer Instinct 3: Ultra Edition installeren:

1. Open de Store-app en zorg dat je bent aangemeld.
  2. Typ "Killer Instinct" in de zoekbalk bovenaan.
  3. Selecteer de games die beschikbaar zijn om te installeren en selecteer vervolgens Installeren.

Opmerking Killer Instinct Classic en Killer Instinct Classic 2 kunnen alleen op Xbox One worden gespeeld.

Killer Instinct is een Xbox Play Anywhere-titel. Wat betekent dit?

Wanneer je een Xbox Play Anywhere-titel digitaal koopt, kun je de game op zowel Xbox als Windows 10 spelen. Je hoeft de game slechts eenmalig te kopen via de Microsoft Store op je Xbox of Windows 10-apparaat en vervolgens verschijnt het in je bibliotheek met games wanneer je je aanmeldt.

Als je de game of content op de Xbox hebt gekocht en deze wilt spelen op je Windows 10-apparaat, meld je je aan op je Windows 10-apparaat. Als de game al op je apparaat is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de lijst met apps. Zo niet, dan kun je de game installeren door de Microsoft Store te openen en Mijn bibliotheek te selecteren.

Als je de game of content in Windows 10 hebt gekocht en die op je Xbox-console wilt spelen, meld je je aan op je console en ga je naar Mijn games en apps > Games. Als de game al is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de lijst met games. Zo niet, dan vind je de game op het tabblad Klaar om te installeren.

Voor meer informatie over Xbox Play Anywhere en om te kijken welke games worden ondersteund, ga je naar de website Xbox Play Anywhere. Of ga naar Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen als je problemen ondervindt om Killer Instinct of content op je Xbox One of Windows 10-apparaat te vinden.

Killer Instinct ondersteunt ook cross play tussen Xbox en Windows 10 tijdens multiplayergames, zodat je kunt spelen met vrienden op verschillende platformen. Zie Cross play op Windows 10 en Xbox One voor meer informatie.

Als je Killer Instinct al hebt gespeeld op Xbox One en je een game start op Windows 10 met dezelfde account, krijg je wellicht het volgende waarschuwingsbericht te zien:

Save File Update Needed

2 Dev 46353306

You need to use Killer Instinct on your Xbox One console to update your Save File for use on Windows 10

A Exit Game B Continue without updating

Om door te gaan:

1. Druk op de A-knop om de game in Windows 10 af te sluiten.
  2. Start de game op je Xbox One en selecteer een nieuw gevecht in Seizoen 3.
  3. Als je game is opgeslagen, wacht je 10 minuten totdat de synchronisatie in de cloud is voltooid. Daarna start je de game opnieuw in Windows 10.

Als je op de B-knop drukt en doorgaat zonder op te slaan, zal eventuele eerdere voortgang in Killer Instinct die is opgeslagen onder je gamertag op Xbox One worden verwijderd en gaat je voortgang door wanneer je je apparaat met Windows 10 de volgende keer synchroniseert.

Ik werd gevraagd mijn besturingssysteem te upgraden om Killer Instinct te downloaden. Welke versie van Windows heb ik nodig?

Als je Killer Instinct wilt downloaden en installeren op Windows 10, heb je een apparaat nodig met versie 1607, build 14393.0 of hoger van het besturingssysteem.

Bovendien moet op het apparaat een 64-bits versie van Windows 10 worden uitgevoerd. Als je een 32-bits versie hebt, kun je Killer Instinct niet spelen.

Zie Ontdekken of een game werkt op je Windows-apparaat om te controleren of je de juiste versie van Windows op je apparaat hebt.

Heb ik extra software nodig om de game te spelen?

Ja, DirectX 11 of recenter moet geïnstalleerd zijn om Killer Instinct te kunnen spelen. Zie Ontdekken of een game werkt op je Windows-apparaat om te controleren welke versie van DirectX op je apparaat is geïnstalleerd.

Wat zijn de hardwarevereisten?

In de volgende tabel staan de minimale en aanbevolen configuraties voor Killer Instinct op Windows 10.

Minimum Aanbevolen
Besturingssysteem Windows 10 64-bits (update 1607) Windows 10 64-bits (update 1607)
Processor Intel Core i5-750 2,67 GHz of
AMD Phenom II X4 965 3,4 GHz

Intel Core i5-4670K 3,4 GHz of
AMD FX-4300 3,8 GHz
GPU (grafische kaart)

NVIDIA GeForce GTX 480
of
AMD Radeon HD 5850

NVIDIA GeForce GTX 670
of
AMD Radeon HD 7950

Ruimte op harde schijf 30 GB 30 GB
RAM (geheugen) 4 GB 8 GB
VRAM (videogeheugen)

NVIDIA – 1,5 GB
AMD – 1,5 GB

NVIDIA – 2 GB
AMD – 2 GB

DirectX DirectX 11+ DirectX 11+
Beeldscherm 720p 1080p

Zie Ontdekken of een game werkt op je Windows 10-apparaat om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op je Windows 10-apparaat, om te weten te komen welke grafische kaart is geïnstalleerd en andere belangrijke informatie over je apparaat te bekijken. Als de vernieuwingsfrequentie van de game te hoog is, kun je enkele dingen wijzigen om dit op te lossen:

• Beperk de instelling voor framesnelheid op je grafische kaart, maar houdt minstens 60 Hz aan.
  • Beperk de vernieuwingsfrequentie van je beeldscherm tot 60 Hz.

Wat gebeurt er als ik de game download op een apparaat dat niet voldoet aan de vereisten voor hardware?

We raden aan om te controleren of de specificaties van het apparaat voldoen voordat je de game koopt, om te zorgen dat je apparaat voldoet aan de minimale vereisten. Zie Ontdekken of een game werkt op je Windows 10-apparaat voor meer informatie.

Als je de game al hebt gekocht, kun je de grafische opties in de game proberen aan te passen. Dit doe je als volgt:

1. Druk in het hoofdmenu op Tab om Help & Options te selecteren.
  2. Markeer Graphics en druk op Enter om dit te selecteren.

Je kunt je instellingen dan aanpassen. Hier is een lijst met opties:

• Fullscreen - Wijzigt of de game in Windows 10 wordt gespeeld in volledig scherm of venstermodus.
  • Resolution – Hiermee pas je de resolutie van de game aan. De ondersteunde resoluties zijn: 640x360, 1024x576, 1280x720, 1366x768, 1600x900 en 1920x1080.
  • Motion Blur – Schakelt het effect in of uit waarbij de game wat wazig wordt bij snelle actie op het scherm.
  • Reflections – Reflecties kunnen worden in- of uitgeschakeld in elke fase van de game.
  • Ambient Occlusion – Een diepere schaduw in de hoeken van voorwerpen en meer definitie en details aan de randen van voorwerpen in- of uitschakelen.
  • Bloom – Intense heldere gebieden in- of uitschakelen. Als Bloom is ingeschakeld, is elke lichtbron intenser nabij de bron.
  • Anti-Aliasing – De buitenranden van voorwerpen gladder maken. Als dit is uitgeschakeld, kunnen de buitenranden van voorwerpen er in close-up gekarteld uitzien.
  • Shadow Quality – De opties zijn hoog en laag. Schaduwen die vechters werpen, worden van hogere of lagere kwaliteit op basis van de instelling.
  • Texture Quality – Opties zijn hoog en laag. De textuur van de personages wordt van hogere of lagere kwaliteit op basis van de instelling.

Als de game nog steeds niet correct wordt uitgevoerd op je apparaat, kun je binnen 5 dagen na de aankoop een terugbetaling vragen voor elk gekocht artikel. Zie de pagina Microsoft Store - Terugzending en terugbetaling voor meer informatie.

Hoe groot is de game?

De grootte van Killer Instinct wijzigt naarmate het seizoen vordert. Zo controleer je hoeveel ruimte de game in beslag neemt:

1. Zie Killer Instinct in de Store of zoek in de Microsoft Store op "Killer Instinct".
  2. In het gedeelte Aanvullende informatie op het scherm met details over de game, staat Geschatte grootte.
    Opmerking In deze grootte zijn uitbreidingen niet inbegrepen.

Zie Ontdekken of een game werkt op je apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op je apparaat.

Hoe lang duurt het om de game te downloaden?

De downloadtijd varieert, afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 3 uur om 30 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

Terwijl je de game downloadt, mag je het downloaden niet onderbreken of de computer uitschakelen. Wanneer de download is voltooid, verschijnt het pictogram van Killer Instinct op je scherm Home.

Opmerking Je moet wellicht extra internetkosten betalen wanneer je de game downloadt.

Probeer het volgende als de game langzaam wordt gedownload:

1. Zorg dat je niet meer dan één game, app of update tegelijk downloadt.
  2. Als er andere apparaten in je netwerk zijn die bandbreedte kunnen gebruiken (bijvoorbeeld een film streamen), moet je deze pauzeren totdat de download is voltooid.
  3. Controleer of er updates van Windows 10 beschikbaar zijn voor je apparaat. Ga naar Instellingen en selecteer Update en beveiliging om te zien of er updates beschikbaar zijn.
  4. Ga naar de pagina Problemen met netwerkverbinding oplossen om potentiële verbindingsproblemen op te lossen.

Welk soort accessoire heb ik nodig om de game te besturen?

Je kunt een toetsenbord of een Xbox One-controller gebruiken. Als je een controller gebruikt, heb je een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op je apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

Als je een Xbox 360-joystick hebt, kun je deze wellicht gebruiken met je apparaat met Windows 10 om Killer Instinct te spelen. Ga naar Ondersteuning joystick Killer Instinct voor meer informatie en om te zien of je apparaat wordt ondersteund.

Heb ik een Microsoft-account nodig om de game te spelen?

Ja, je hebt een Microsoft-account nodig om Killer Instinct te spelen. Als je al games speelt op Xbox 360 of Xbox One, kun je de account gebruiken die je voor die games gebruikt. Zie de Veelgestelde vragen over Microsoft-account voor meer informatie.

Moet ik online zijn of verbinding hebben met het internet om Killer Instinct te kunnen spelen op een Windows 10-apparaat?

Als je weet dat je langere tijd geen online verbinding gaat hebben, zoals tijdens een langeafstandsvlucht of een zeiltocht, kun je je Windows 10-apparaat zo voorbereiden dat je Killer Instinct offline kunt spelen.

Raadpleeg Games offline spelen in Windows 10 met de Offline-modus voor meer informatie over het voorbereiden van je Windows 10-apparaat op offline spelen.

De volgende functies zijn beschikbaar wanneer je offline speelt:

• Single player gamemodi (Player vs CPU, CPU vs CPU, Dojo, Practice, Combo Breaker Training, Story, Survival)
  • Gevechtsstatistieken openen

De volgende functies zijn alleen beschikbaar als je online speelt:

• Proefversies
  • Artikelen kopen in de Store
  • Shadow Lab
  • Shadow Lords-modus
  • Multiplayergames spelen
  • Klassementen openen

Als je offline speelt, zijn sommige functies niet beschikbaar, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen in de Microsoft Store. Ook klassementen zijn niet beschikbaar wanneer je offline bent.

Als je achievements verdient terwijl je offline speelt, worden deze met je account gesynchroniseerd als je je de volgende keer bij Xbox Live aanmeldt op je apparaat. De opgeslagen voortgang in de game wordt ook gesynchroniseerd wanneer je je aanmeldt bij Xbox Live.

Ook kun je niet gebruikmaken van de voordelen van Xbox Live wanneer je offline bent. Zie hieronder Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account? voor meer informatie.

Ik zit vast tijdens het spelen. Hoe kan ik doorgaan?

In Killer Instinct kun je de Help in de game op elk moment openen. Druk in het hoofdmenu op Tab om Help & Options te selecteren en kies vervolgens Help.

Of ga naar de Killer Instinct community om te communiceren met andere spelers en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de game.

Hoeveel keer kan ik de game downloaden en installeren?

Je kunt Killer Instinct op 10 verschillende apparaten met Windows 10 downloaden en installeren met dezelfde Microsoft-account.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer je via Killer Instinct verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijg je de volgende voordelen terwijl je op je Windows 10-apparaat speelt.

Opmerking Je moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om Killer Instinct te starten. Zie "Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen?".

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Je opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een ander apparaat met Windows 10 of Xbox One-console, te beginnen van waar je bent gestopt.
  • Spelen met je Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Je meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR.
    • Om Game DVR te starten tijdens het spelen, druk je op de toets met het Windows-logo +G.
    • Als je je Game DVR-instellingen wilt beheren, start je de Xbox-app, ga je naar Instellingen en selecteer je vervolgens Game DVR.
    • Alle gameclips die je opneemt terwijl je Killer Instinct speelt, zijn toegankelijk via de Xbox-app. Zie Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer je een game speelt in Windows 10 voor meer informatie.

Verwante problemen

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Veelgestelde vragen over Killer Instinct op Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?