Minecraft

Welkom bij de ondersteuning voor Minecraft. Hier vind je ondersteuning voor het spel zelf en veelgestelde vragen voor sommige versies van de game. Als je een probleem hebt met de aankoop of installatie, neem je contact op met de fabrikant van het apparaat voor hulp als het niet om een Microsoft- of Xbox-apparaat gaat.

Selecteer eerst de versie van de game die je speelt in de lijst hieronder.

Overzicht van Minecraft

Beheer en hulp voor Minecraft: Xbox One Edition

Beheer en hulp voor Minecraft: Xbox 360 Edition

Beheer en hulp voor Minecraft: Windows 10 Edition

Hulp voor Minecraft: Pocket Edition voor Windows Phone

Hulp voor Minecraft: PC (Java), Mac of Linux

Hulp voor Minecraft: PlayStation 3 Edition, PlayStation 4 Edition of PS Vita Edition

Hulp voor Minecraft: Wii U Edition, Minecraft voor Nintendo Switch of nieuwe Nintendo 3DS Edition

Help voor Minecraft: Pocket Edition voor iOS

Hulp voor Minecraft: Pocket Edition for Android

Hulp voor Minecraft: Gear VR Edition

Hulp voor Minecraft: Fire TV Edition help

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Minecraft" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?