Verbinding maken en problemen met Nike+ Kinect Training oplossen

Overzicht

Met Nike+ Kinect Training kun je genieten van de voordelen van Nike+ en NikeFuel verdienen. Als je je Nike+ account koppelt, kun je dit ook integreren in Facebook.

Oplossingen

Vereisten

Als je Nike+ Kinect Training op de Xbox 360-console wilt gebruiken, heb je het volgende nodig:

• Een Xbox 360-console die verbonden is met Xbox Live
  • Een Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-account
  • Een Nike+ account

Je Nike+ account koppelen en beheren

Koppelen aan een bestaand Nike+ account

Je Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-account koppelen aan je Nike+ account is erg eenvoudig. Je hoeft alleen maar je e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Dat doe je als volgt:

(Opmerking Hiervoor moet een Xbox-gamecontroller zijn aangesloten op je Xbox 360-console.)

1. Selecteer Opties in het hoofdmenu.
  2. Selecteer Nike+ account.
  3. Selecteer Bestaand account koppelen.
  4. Lees en ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Nike+.
  5. Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord van Nike+.

Een Nike+ account ontkoppelen

Je kunt je Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-account op elk gewenst moment ontkoppelen van je Nike+ account. Dat doe je als volgt:

1. Selecteer Opties in het hoofdmenu.
  2. Selecteer Nike+ account.
  3. Selecteer Account ontkoppelen.
  4. Lees en ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Nike+.

Opmerking Je kunt Nike+ functies niet meer kunnen gebruiken wanneer je Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-account is ontkoppeld van je Nike+ account.

Een nieuw Nike+ account maken

Als je nog geen Nike+ account hebt, kun je er vanaf de console een maken.

(Opmerking Hiervoor moet een Xbox-gamecontroller zijn aangesloten op je Xbox 360-console.)

1. Selecteer Opties in het hoofdmenu.
  2. Selecteer Nike+ account.
  3. Selecteer Nieuw account maken.
  4. Lees en ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Nike+.
  5. Geef je e-mailadres op en kies een wachtwoord. Je kunt je gamertag als je schermnaam in Nike+ gebruiken of een nieuwe schermnaam kiezen.
  6. Wanneer je referenties zijn geaccepteerd, wordt je Xbox Gold Live-of Xbox Game Pass Ultimate-account automatisch gekoppeld aan je nieuwe Nike+ account.

Probleemoplossing

Heb je problemen met Nike+ Kinect Training? Probeer de volgende oplossingen.

Oplossing 1: Controleer je gebruikersnaam en wachtwoord voor Nike+

Controleer of je dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt als voor je Nike+ account.

Oplossing 2: Controleer de verbinding met Xbox Live

Controleer of de verbinding met Xbox Live goed werkt.

Als je geen verbinding kunt maken met Xbox Live, raadpleeg dan de oplossing voor verbindingsfout met Xbox One.

Oplossing 3: Controleer de privacy-instellingen van je Xbox Live Gold-account

Dat doe je als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox 360 Dashboard naar Instellingen en selecteer Privacy.
  2. Selecteer Instellingen wijzigen.
  3. Selecteer Aanpassen.
  4. Blader naar beneden en selecteer Trainingsinformatie delen en stel dit in op Openbaar of Alleen vrienden.

Zie Informatie en privacy-instellingen voor Fitness op Xbox 360 beheren voor meer informatie.

Oplossing 4: Neem contact op met Nike+ Support

Voor hulp met je Nike+ account ga je naar Nike+ Support.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Verbinding maken en problemen met Nike+ Kinect Training oplossen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?