Info over het live actieprogramma in Quantum Break

Als onderdeel van de game Quantum Break kun je het live actieprogramma streamen of downloaden, afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. Je kunt het programma op elk moment overslaan door op de B-knop  op de controller of op de spatiebalk op je Windows-apparaat te drukken.

Xbox One

Op Xbox One kun je het live actieprogramma streamen of downloaden naar je console. Denk eraan dat als je ervoor kiest om te downloaden, alle mogelijke resultaten worden gedownload, zelfs als je dat deel van het programma nog niet hebt ontgrendeld. Dit kan tot 77 GB extra ruimte op je console in beslag nemen.

Zo kun je de programma's naar je console downloaden:

1. Ga vanaf het Home-scherm naar Mijn games en apps > Games.
  2. Markeer Quantum Break, druk op de Menuknop  op je controller en selecteer Game beheren.
  3. Onder Klaar om te installeren selecteer je Quantum Break Episode Pack en vervolgens Installeren op het bevestigingsscherm.

Om de gedownloade programma's te verwijderen en ze weer te streamen, volg je de bovenstaande stappen opnieuw, maar dan op het scherm Manage Quantum Break:

1. Markeer het Quantum Break Episode Pack en druk op de Menuknop .
  2. Selecteer Verwijderen en selecteer nogmaals Verwijderen op het bevestigingsscherm.

Windows 10

Als je op je apparaat met Windows 10 speelt, wordt alle content van live actieprogramma's gestreamd. Het is niet mogelijk om ze lokaal te downloaden op je apparaat. Als je kiest voor offline spelen, kun je de live actieprogramma's niet bekijken - dit is dezelfde ervaring als wanneer je het programma overslaat. Je kunt op elk moment teruggaan en de programma's bekijken wanneer je online bent.

Gegevens streamen

Er zijn vier videosegmenten in de gehele game; elk segment duurt ongeveer 25 minuten. Als je deze segmenten streamt, komt dat overeen met een tv-programma van een half uur streamen op populaire services voor het streamen van video's. Als je je zorgen maakt over je dataverbruik, kun je de videoscènes overslaan door op de B-knop  (Xbox One) of spatie (Windows 10) te drukken.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Info over het live actieprogramma in Quantum Break" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?