Veelgestelde vragen over ReCore: Definitive Edition

Heb je een vraag over ReCore: Definitive Edition? Hier vind je antwoorden op algemene vragen.

Op deze pagina

Wat betekent 'Xbox One X Enhanced'?

Als je ReCore: Definitive Edition speelt op een Xbox One X, download je functies om je gameplay te verbeteren. Deze updates zijn automatisch en gratis; ze zijn bedoeld om je de best mogelijke ervaring op je Xbox One X-console te bieden.

Ga naar Introductie van nieuwe verpakkingspictogrammen voor Xbox voor meer informatie.

Ik heb mijn versie van ReCore: Definitive Edition bijgewerkt, maar sommige van mijn opgeslagen CoreBot-loadouts zijn verdwenen. Wat is er gebeurd?

In zeldzame gevallen kan het bijwerken van de game ervoor zorgen dat een aantal loadouts niet wordt overgedragen. Als je probeert om een CoreBot-loadout op te halen nadat de game is bijgewerkt, kan het voorkomen dat de extra CoreBot-loadouts (buiten de eerste vier) ontbreken.

Je kunt dit probleem oplossen door je loadout opnieuw op de werkbank te maken. Als je dit doet worden alle volgende loadouts bewaard die worden opgeslagen.

ReCore: Definitive Edition is een Xbox Play Anywhere-game. Wat betekent dit?

Wanneer je een Xbox Play Anywhere-game digitaal koopt, kun je het op zowel Xbox als Windows 10 spelen. Je hoeft de game slechts eenmalig te kopen via de Microsoft Store op je Xbox of Windows 10-apparaat en vervolgens verschijnt het in je bibliotheek met games wanneer je je aanmeldt.

Als je de game op de Xbox hebt gekocht en deze wilt spelen op Windows 10, meld je je aan op je Windows 10-apparaat. Als de game al op je apparaat is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de lijst met apps. Zo niet, dan kun je de game installeren door de Microsoft Store te openen en Mijn bibliotheek te selecteren.

Als je de game op Windows 10 hebt gekocht en deze wilt spelen op je Xbox-console, meld je je aan op je console en ga je naar Mijn games en apps. Als de game al is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven in de lijst met games. Zo niet, dan vind je de game in het gedeelte Klaar om te installeren.

Voor meer informatie over Xbox Play Anywhere en om te kijken welke games worden ondersteund, ga je naar de website Xbox Play Anywhere. Je kunt ook Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen raadplegen als je problemen hebt om ReCore: Definitive Edition of content te vinden op je Xbox One of Windows 10-apparaat.

Ik werd gevraagd mijn Windows-apparaat te upgraden om ReCore: Definitive Edition te spelen. Welke versie heb ik nodig?

Als je ReCore: Definitive Edition wilt downloaden en installeren in Windows 10, heb je een apparaat met versie 1607 of hoger nodig.

Bovendien moet op je apparaat een 64-bits versie van Windows 10 worden uitgevoerd. Als je een 32-bits versie hebt, kun je ReCore: Definitive Edition niet spelen.

Zie Controleren of een game werkt op je Windows 10-apparaat om te controleren of je de juiste versie van Windows op je apparaat hebt.

Ik ben aangemeld voor het Windows Insider- en/of het Xbox Insider-programma: kan ik ReCore: Definitive Edition spelen?

Als je deelneemt aan het Windows Insider-programma, of als je een apparaat hebt met een versie hoger dan 1607, kun je een aantal problemen ervaren bij het downloaden en installeren van ReCore: Definitive Edition op je apparaat. We raden je aan eventuele problemen tijdens het uitvoeren van een Insider-versie van Windows te rapporteren via de Feedback-hub. Dit doe u als volgt:

1. Selecteer het Windows-pictogram en voer "Feedback-hub" in.
  2. Als de app wordt geopend, selecteert u het pictogram Feedback aan de linkerkant.
  3. Klik op de knop Nieuwe feedback toevoegen.
  4. Selecteer de probleemknop en voer de gegevens in de tekstvakken eronder in.
  5. Selecteer in de categorieselectievakken onderaan Preview-programma's voor het eerste vak en Windows Insider-fora en ondersteuning voor het tweede vak.
  6. Selecteer Verzenden om je feedback te sturen.

Als je deelneemt aan het Xbox Insider-programma en problemen ondervindt met het spelen van ReCore: Definitive Edition:

1. Als het probleem zich voordoet, houd je de Xbox-knop op de controller ingedrukt en selecteer je Meld een probleem.
  2. Controleer of het probleem al in de lijst staat. Als dat niet het geval is, selecteer je Nieuw probleem toevoegen.
  3. Selecteer onder categorieën Games en selecteer vervolgens ReCore: Definitive Edition.
  4. Voer een gedetailleerde beschrijving in van het probleem en selecteer of je een schermopname of video wilt meesturen van het probleem terwijl het zich voordoet.
  5. Als u klaar bent, selecteert u Klaar om uw feedback te verzenden.

Opmerking Voor de Feedback-hub en de Xbox Insider-hub ontvangt u mogelijk geen feedback van het team dat het probleem onderzoekt.

Heb ik extra software nodig om ReCore: Definitive Edition te spelen?

Ja, DirectX 11 of recenter moet zijn geïnstalleerd om ReCore: Definitive Edition te kunnen spelen.

Zie Controleren of een game werkt op je Windows 10-apparaat om te controleren welke versie van DirectX op je apparaat is geïnstalleerd.

Wat zijn de hardwarevereisten?

De hardwarevereisten voor ReCore: Definitive Edition variëren als je op Xbox of Windows 10 speelt. Ga naar de pagina met productgegevens voor elk platform voor het bepalen van de grootte van de game, de systeemvereisten (met name voor Windows 10-apparaten) en eventuele aanvullende informatie over de game.

Opmerking Aangezien dit een Xbox Play Anywhere-game is, kun je deze digitaal kopen op Xbox of Windows 10, waarna je beide versies van de game bezit. De pagina's met productgegevens voor beide platformen worden uitsluitend ter informatie genoemd. Je hoeft de game niet tweemaal te kopen.

Xbox

Voor de installatievereisten voor Xbox ga je naar de pagina met productgegevens van ReCore: Definitive Edition.

Zie Controleren of een game werkt op je Windows 10-apparaat om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op je Xbox.

Windows 10

Voor de systeemvereisten voor Windows 10 ga je naar de pagina met productgegevens van ReCore: Definitive Edition.

Zie Controleren of een game werkt op je Windows 10-apparaat om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op je apparaat met Windows 10, om te weten te komen welke grafische kaart is geïnstalleerd en andere belangrijke informatie over je apparaat te bekijken.

Wat gebeurt er als ik ReCore: Definitive Edition download op een apparaat dat niet voldoet aan de hardwarevereisten?

We raden je aan eerst de apparaatspecificaties te controleren om te kijken of je apparaat voldoet aan de minimale vereisten. Zie Controleren of een game werkt op je Windows 10-apparaat voor meer informatie.

Als je de game al hebt gedownload, kun je de grafische opties in de game-instellingen proberen aan te passen. Dat gaat als volgt:

1. Selecteer Opties in het hoofdmenu.
  2. Selecteer Video in het menu Opties.
  3. Verplaats op het scherm Video-options de schuifregelaar voor het vooraf instellen van de kwaliteit naar Laag en sluit het menu om de wijzigingen op te slaan.
    Opmerking Als dit wordt gevraagd, start je de game opnieuw om de instellingen toe te passen.

Bezoek de ReCore: Definitive Edition-website voor een volledige lijst met tips om de prestaties in de game te verbeteren.

Hoe lang duurt het om ReCore: Definitive Edition te downloaden?

De downloadtijd hangt af van de snelheid van je internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 3 uur om 30 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

In de onderstaande tabel staan de geschatte downloadtijden op basis van de huidige downloadsnelheid.

Opmerking Deze informatie is enkel als richtlijn bedoeld en is geen werkelijke weergave van de downloadtijd. De bandbreedte wordt beperkt en de downloadtijd neemt toe tijdens activiteiten zoals streamen van content, spelen van games of streamen van games van je Xbox One naar een pc met Windows 10.

Huidige downloadsnelheid

Bestand van 30 GB

Bestand van 40 GB

Bestand van 50 GB

Bestand van 60 GB

Bestand van 70 GB

2 Mb/s

33,3 uur

44,4 uur

55,6 uur

66,7 uur

77,8 uur

5 Mb/s

13,3 uur

17,8 uur

22,2 uur

26,7 uur

31,1 uur

10 Mb/s

6,7 uur

8,9 uur

11,1 uur

13,3 uur

15,6 uur

20 Mb/s

3,3 uur

4,4 uur

5,6 uur

6,7 uur

7,8 uur

50 Mb/s

1,3 uur

1,8 uur

2,2 uur

2,7 uur

3,1 uur

100 Mb/s

0,7 uur

0,9 uur

1,1 uur

1,3 uur

1,6 uur

200 Mb/s

0,3 uur

0,4 uur

0,6 uur

0,7 uur

0,8 uur

Voorbeeld

Als je een bestand van 40 GB installeert dat voor 25 procent is gedownload (nog 30 GB resterend) en je verbindingssnelheid 10 MB/s is, dan duurt het nog ongeveer 4,4 uur om de download te voltooien. (Hierbij wordt verondersteld dat de downloadsnelheid constant blijft.)

Terwijl je de game downloadt, mag je het downloaden niet onderbreken en de computer niet uitschakelen. Het pictogram van ReCore: Definitive Edition wordt weergegeven in het gedeelte Geïnstalleerde apps in het menu Start op de Xbox en in Mijn bibliotheek op je Windows 10-apparaat.

Opmerking U moet wellicht extra internetkosten betalen wanneer u de game downloadt.

Als je denkt dat de game langzaam wordt gedownload, ga je naar Problemen met traag downloaden van games of apps op Xbox One oplossen of Problemen met de netwerkverbinding oplossen in Windows 10 voor aanvullende stappen om het probleem op te lossen.

Hoe krijg ik de beste game-ervaring op Windows 10?

Als u speelt op Windows 10, controleert u in Systeeminformatie of uw apparaat voldoet aan de hoogste systeemvereisten voor de game. Zie het gedeelte Wat zijn de hardwarevereisten hiervoor voor meer informatie.

Je kunt ook de game-modus inschakelen om de bronnen van je apparaat met prioriteit te reserveren voor de game: ga naar Game-modus gebruiken tijdens gaming op je pc voor meer informatie.

Welk soort accessoire heb ik nodig om ReCore: Definitive Edition te besturen?

Je kunt een muis en toetsenbord of een gamecontroller (Xbox One- of Xbox 360-controller wordt aanbevolen) gebruiken. Als je een Xbox One-controller gebruikt met je Windows 10-apparaat, heb je een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op je apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

Je kunt ook een Xbox One S- of Xbox Design Lab-controller met je Windows 10-apparaat verbinden via Bluetooth. Ga naar Xbox One draadloze controllers gebruiken op een pc voor meer informatie.

Heb ik een Microsoft-account nodig om ReCore: Definitive Edition te spelen?

Ja, je hebt een Microsoft-account nodig om ReCore: Definitive Edition te spelen. Als je al games speelt op Xbox One of Xbox 360, kun je dezelfde account die je voor die games gebruikt ook gebruiken om op Windows 10 te spelen. Zie de pagina Veelgestelde vragen over Microsoft-account voor meer informatie.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met het internet om ReCore: Definitive Edition te spelen op een Windows 10-apparaat?

Als je weet dat je langere tijd zult verblijven in een gebied zonder onlinedekking, zoals tijdens een langeafstandsvlucht of een zeiltocht, kun je jouw Windows 10-apparaat zo voorbereiden dat je ReCore: Definitive Edition offline kunt spelen.

Voor meer informatie over hoe je je Windows 10-apparaat voorbereidt op offline spelen, raadpleeg je Games offline spelen in Windows 10 met de Offline-modus.

Als je offline speelt, zijn sommige functies, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen in de Microsoft Store, niet beschikbaar. Ook klassementen zijn niet beschikbaar wanneer u offline bent.

Als je achievements verdient terwijl je offline speelt, worden deze met je account gesynchroniseerd als je je de volgende keer bij Xbox Live aanmeldt op je apparaat. De opgeslagen voortgang in de game wordt ook gesynchroniseerd wanneer u zich aanmeldt bij Xbox Live.

Ook kunt u niet gebruikmaken van de voordelen van Xbox Live wanneer u offline bent. Zie hieronder Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account? voor meer informatie.

Op hoeveel apparaten kan ik ReCore: Definitive Edition installeren?

Je kunt ReCore: Definitive Edition installeren en spelen op elke Xbox of pc, op voorwaarde dat je je aanmeldt en online blijft. Als je offline wilt spelen, moet je je thuisconsole of hoofdapparaat met Windows 10 gebruiken.

Als je bijvoorbeeld een hoofdapparaat met Windows 10 deelt met anderen en je aanmeldt bij de Microsoft Store met je Microsoft-account om ReCore: Definitive Edition te downloaden, kun je de game delen met één andere gebruiker. Die gebruiker kan zich met zijn of haar Microsoft-account aanmelden en zijn of haar eigen voortgang en achievements in de game behouden, op voorwaarde dat die persoon zich aanmeldt voordat hij of zij begint te spelen.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer je via ReCore: Definitive Edition verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijg je de volgende voordelen terwijl je op je Xbox of Windows 10-apparaat speelt.

Opmerking Je moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om ReCore: Definitive Edition op Windows 10 te starten. Zie Moet ik online zijn of verbonden zijn met het internet om ReCore: Definitive Edition te spelen op een Windows 10-apparaat? hierboven.

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Uw opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een andere pc, te beginnen vanaf waar u gestopt bent.
  • Spelen met uw Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Je meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR. Alle gameclips die je opneemt terwijl je ReCore: Definitive Edition speelt in Windows 10, zijn toegankelijk via de Xbox-app. Zie Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer je een game speelt in Windows 10 voor meer informatie. Voor Xbox One raadpleeg je Gameclips opnemen met Game DVR.