Buitengebruikstelling van Snap Attack

De ondersteuning voor Snap Attack is stopgezet op 18 mei 2018. De game is niet meer beschikbaar in de Microsoft Store en ondersteuning en de inhoud worden niet meer aangeboden.

Veelgestelde vragen

Kan ik Snap Attack nog steeds offline spelen?

Snap Attack kan niet offline worden gespeeld. Als je Snap Attack van je apparaat verwijdert, kan je de game niet meer downloaden.

Ik heb een online game gestart. Kan ik die nog afmaken?

Nee, het is niet langer mogelijk om online spelrondes te starten of te vervolgen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens nadat de game is gesloten?

Alle game-info en -geschiedenis is op 25 mei 2018 uit de service verwijderd.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Buitengebruikstelling van Snap Attack" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?