Minecraft-werelden overbrengen van Wii U naar Switch

Als je eigenaar bent van Minecraft op Nintendo Wii en je wilt dit overbrengen naar je Nintendo Switch, vind je hier stapsgewijze instructies.

Opmerking Beide consoles moeten zijn ingeschakeld, Minecraft uitvoeren en zijn met hetzelfde netwerk.

1. On de Wii U moet de huidige Minecraft-wereld zijn opgeslagen.
  2. Selecteer in het hoofdmenu Game spelen. Als je nog niet bent verbonden met Nintendo Network, wordt je gevraagd om verbinding te maken. Dit is nodig om je game op te slaan. Selecteer Verbinding maken met Nintendo Network.
  1. Selecteer op het tabblad Laden de opgeslagen game die je wilt overdragen, selecteer vervolgens Opgeslagen game overdragen naar Nintendo Switch.
  1. Bevestig de overdracht door OK te selecteren. Je Wii U gaat op zoek naar je Switch om de overdracht te starten.
  1. Start Minecraft op je Nintendo Switch-console en selecteer Game spelen in het hoofdmenu. Als je nog niet bent verbonden met Nintendo Network, wordt je gevraagd om verbinding te maken. Dit is nodig om je game op te slaan. Selecteer Verbinding maken met Nintendo Network.
  1. Op het tabblad Laden, druk op Y om de opgeslagen game over te zetten van Wii U. Selecteer in het volgende scherm OK om de overdracht te bevestigen.
  2. Je opgeslagen wereld wordt nu overgedragen van je Wii U-console.
  1. Zodra de overdracht is voltooid, selecteer je OK op beide consoles.
  2. Je wereld is nu beschikbaar in de lijst met opgeslagen games – veel plezier!

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Minecraft-werelden overbrengen van Wii U naar Switch" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?