Problemen met Gears 5 oplossen in Windows 10

Als je problemen hebt met het spelen van Gears 5 in Windows 10, vind je hier oplossingen voor de meest voorkomende fouten.

Je grafische kaart voldoet niet aan de minimale specificaties

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je Gears 5 probeert te spelen op Windows:

GW500

Dit betekent dat de grafische kaart in je Windows-apparaat niet aan de minimale vereisten voldoet. Je grafische kaart moet DirectX 12 (functieniveau 11) ondersteunen.

Oplossing

Voer een upgrade van je grafische kaart uit om te voldoen aan de minimale vereisten voor het spelen van de game en probeer het vervolgens opnieuw.

GW504

Dit betekent dat is vastgesteld dat je grafische kaart niet aan de minimale specificatie voor Gears 5 voldoet.

Oplossing

Wij raden de volgende grafische kaarten aan:

• AMD Radeon RX 570 of AMD Radeon RX 5700
  • NVIDIA GeForce GTX 970 of NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti

Je kunt doorgaan met het spelen van de game, maar de prestaties zijn mogelijk niet optimaal.

Je grafische kaart is incompatibel met de game

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je Gears 5 probeert te spelen op Windows:

GW501

Dit betekent dat er bekende compatibiliteitsproblemen zijn met het stuurprogramma van de grafische kaart dat op je Windows 10-apparaat is geïnstalleerd.

Oplossing

Ga naar de website van de fabrikant van je grafische kaart en werk het stuurprogramma bij naar de nieuwste versie.

Je videokaart reageert niet meer

Je krijgt een van de volgende foutcodes te zien wanneer je Gears 5 probeert te spelen op Windows:

GW502

Dit betekent dat de grafische kaart in je Windows-apparaat niet meer reageert en opnieuw is ingesteld door het besturingssysteem.

GW503

Dit betekent dat er geen grafische kaart is gedetecteerd.

Oplossingen

Je grafische kaart bevindt zich wellicht in een instabiele staat. Probeer je Windows-apparaat opnieuw op te starten.

Ga naar de website van de fabrikant van je grafische kaart en werk het stuurprogramma bij naar de nieuwste versie. Als je het meest recente stuurprogramma gebruikt, kun je je visuele instellingen terugbrengen.

Je grafische kaart heeft onvoldoende VRAM

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je Gears 5 probeert te spelen op Windows:

GW510

Dit betekent dat is vastgesteld dat je grafische kaart minder dan 2 GB videogeheugen heeft.

Oplossing

Het wordt aanbevolen een grafische kaart met ten minste 2 GB videogeheugen te gebruiken. Je kunt doorgaan met het spelen van de game met minder videogeheugen, maar de kwaliteit en prestaties kunnen hierdoor worden beïnvloed.

Je systeem heeft onvoldoende RAM

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je Gears 5 probeert te spelen op Windows:

GW511

Dit betekent dat is vastgesteld dat je Windows-apparaat minder dan 6 GB systeemgeheugen heeft.

Oplossing

Het wordt aanbevolen een Windows-apparaat te gebruiken waarop ten minste 6 GB systeemgeheugen is geïnstalleerd.

Je systeem heeft weinig RAM

Je krijgt een van de volgende foutcodes te zien wanneer je Gears 5 probeert te spelen op Windows:

GW512

Dit betekent dat je Windows-apparaat over onvoldoende geheugen beschikt om de game uit te voeren.

GW513

Dit betekent dat je Windows-apparaat onvoldoende geheugen heeft.

Oplossing

Het wordt aanbevolen een Windows-apparaat te gebruiken met ten minste 6 GB vrij systeemgeheugen. Sluit andere programma's om geheugen vrij te maken.

Zorg ervoor dat je grafische kaart en Windows-apparaat voldoen aan de minimale geheugenvereisten.
Het wordt aanbevolen een grafische kaart met ten minste 2 GB videogeheugen te gebruiken.

Het verminderen van 'Geschaalde resolutie' in de instellingen in de game en het sluiten van andere actieve programma's kan helpen om geheugen vrij te maken.

Verwante problemen

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Problemen met Gears 5 oplossen in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?