Gebundelde content op Xbox One kopen

Naast afzonderlijke producten worden in de Microsoft Store op Xbox One ook meerdere items met digitale content samen als "bundel" verkocht.

Een bundel bevat bijvoorbeeld een game, downloadable content en een pakket met virtuele valuta, die samen voor een enkele prijs worden verkocht. Het is vaak goedkoper als u producten in een bundel koopt, dan wanneer u de producten afzonderlijk zou kopen.

Een bundel kopen

Volg deze stappen om een bundel te kopen, of u nu een creditcard, prepaidcode of seizoenspas gebruikt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Store, schuif omlaag en selecteer Games browsen.
  3. Selecteer Games zoeken en voer de titel van de gamebundel in.
  4. Selecteer de gamebundel in de lijst.
  5. Selecteer Kopen.
  6. Controleer of de betalingsoptie correct is en selecteer vervolgens Kopen om de gamebundel te kopen.
    Opmerking Als u een digitale code of seizoenspas gebruikt om een gamebundel te kopen, gaat u naar Een Xbox-prepaidcode inwisselen of Uw code of geschenkkaart inwisselen voor meer informatie.

Controleren of de aankoop is geslaagd:

1. Meld u in een webbrowser aan bij uw Microsoft-account.
  2. Selecteer Betaling en facturering en vervolgens Bestelgeschiedenis om uw aankoopgeschiedenis te bekijken.

Content uit een bundel installeren

Wanneer u een bundel koopt op Xbox One, kunt u kiezen welke producten in de bundel u wilt downloaden. Bekijk de volgende video voor informatie om uw gamebundels te beheren.

Wanneer u de aankoop hebt voltooid, klikt u op de knop Beheren op de pagina met productgegevens. Dan kunt u de afzonderlijke te downloaden producten selecteren of kunt u alle producten in de bundel meteen installeren.

Als u bepaalde producten in de bundel later wilt downloaden, is er een tegel voor de bundel die u hebt gekocht te vinden in het deel Klaar om te installeren van Mijn games en apps. Deze vindt u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Mijn games en apps > Alle weergeven > Games en ga vervolgens naar het tabblad Klaar om te installeren.
  3. Markeer de bundel en druk op de Menuknop  op de controller.
  4. Selecteer Game en uitbreidingen beheren.
  5. Ga naar het tabblad Klaar om te installeren en selecteer vervolgens de afzonderlijke items die u wilt installeren of kies Alles installeren.

Opmerking Als u problemen hebt om de content in uw bundel te downloaden, raadpleegt u Problemen met downloaden van een game of app op Xbox One.

Uitbreidingen die u hebt gekocht als onderdeel van een bundel downloaden

Als er meerdere uitbreidingen bij een enkele aankoop waren inbegrepen, zoals een seizoenspas of een gamebundel met beperkte oplage, dan moet u deze wellicht apart downloaden. Er zijn twee manieren om de individuele items te downloaden:

• Zoek naar een Store in de game. Zoek de onderdelen van de seizoenspas en download ze daar.
  • Download de individuele uitbreidingen in de Microsoft Store.
    1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
    2. Selecteer Mijn games en apps > Alle weergeven > Games en ga naar het tabblad Klaar om te installeren.
    3. Selecter de game, druk vervolgens op de Menuknop van de controller en selecteer Game en uitbreidingen beheren.
    4. Ga naar het tabblad Klaar om te installeren en installeer vervolgens de gewenste uitbreiding.

Zie Xbox One-content zoeken die u hebt gedownload voor meer informatie over hoe u uitbreidingen voor een bundel kunt vinden en downloaden.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Gebundelde content op Xbox One kopen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?