Games en gamecontent zoeken nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One

Nadat u online een code hebt ingewisseld, worden games en downloadbare gamecontent automatisch geïnstalleerd op uw home-console als u de energiemodus hebt ingesteld op Stand-by en onder Systeem > Updates Mijn games en apps up-to-date houden hebt ingeschakeld. Gebruik de instructies op deze pagina om ze later handmatig te installeren op een niet-home console.

Games

1. Druk op de Xbox-knop  op de controller om naar het scherm Home te gaan.
  2. Gebruik de linkerstick om naar Mijn games en apps te gaan en selecteer vervolgens Alle weergeven. Druk op de A-knop om deze te selecteren.
  3. Ga naar Microsoft Store en selecteer vervolgens het tabblad Klaar om te installeren boven aan het scherm.
  4. Markeer de titel van de game die u wilt installeren en druk op de A-knop op uw controller.
  5. Selecteer Alles installeren om de game en eventuele beschikbare uitbreidingen te installeren of selecteer Kies wat u wilt installeren om een bepaald gedeelte content te installeren.

Uitbreidingen en downloadbare gamecontent

1. Druk op de Xbox-knop  op de controller om naar het scherm Start te gaan.
  2. Gebruik de linkerstick om naar Mijn games en apps te gaan en selecteer vervolgens Alle weergeven. Druk op de A-knop om deze te selecteren.
  3. Selecteer Games en markeer dan de game waarvoor u een uitbreiding hebt.
  4. Druk op de Menuknop en selecteer vervolgens Game en uitbreidingen beheren.
  5. Selecteer het tabblad Klaar om te installeren.
  6. Markeer de uitbreiding of gamecontent die u wilt installeren en druk op de A-knop op uw controller.

Lukt het niet om uw content te downloaden?

Lukt het downloaden van games of gamecontent niet, probeer dan het volgende:

• Controleer op waarschuwingen. Als u hier waarschuwingen ziet, wacht u totdat de service weer werkt en probeert u het vervolgens opnieuw:
Sociaal en gaming: actief en werkend
2018-12-13T15:09:17.8832892+00:00

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Games en gamecontent zoeken nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?