Foutberichten over synchroniseren van opgeslagen Xbox One-games naar de cloud

Dankzij in de cloud opgeslagen games kun je gamen op meerdere consoles. Als je meer dan één Xbox One-console hebt of als je wilt gamen bij een vriend thuis, kun je de opgeslagen games opslaan in de cloud. Zo kun je een game verder spelen op een andere console, vanaf het punt waar je bent gestopt.

Op deze pagina vind je wat u moet doen als je een foutbericht te zien krijgt wanneer je games die zijn opgeslagen in de cloud probeert te synchroniseren.

Opmerking: zie Veelgestelde vragen over in de cloud opgeslagen Xbox One-games als je andere problemen hebt met het gebruik van games die zijn opgeslagen in de cloud.

Op deze pagina

We kunnen geen extra info opslaan voor…

Deze fout treedt op wanneer er geen ruimte meer is op de console voor opgeslagen games bij synchroniseren met de cloud. Verwijder opgeslagen games die je niet meer nodig hebt om ruimte vrij te maken. Of negeer de fout en speel verder zonder de mogelijkheid om op te slaan.

Welke wilt je gebruiken?

Je krijgt dit bericht wanneer de console recentere of andere lokaal opgeslagen gegevens heeft dan wat er is opgeslagen in de cloud, meestal nadat je offline hebt gespeeld. Je krijgt de keuze welke gegevens je wilt gebruiken: de lokaal opgeslagen versie of de in de cloud opgeslagen versie (en je krijgt te zien welke versie recenter is). Kies de 'opgeslagen gegevens' die je wilt gebruiken en ga door.

Je andere Xbox heeft veel tijd nodig om met de cloud te synchroniseren

Deze fout treedt op wanneer je op een Xbox One-console speelt nadat je op een andere Xbox One-console hebt gespeeld, waarbij je opgeslagen games nog niet volledig zijn gesynchroniseerd naar de cloud. Je hebt twee opties:

• Selecteer Laatst opgeslagen gegevens synchroniseren om het uploaden op de andere console te stoppen en de gegevens te synchroniseren met de console die je nu gebruikt. Je kunt niet-gesynchroniseerde gegevens van de andere console kwijtraken.
  • Selecteer Blijven wachten en los het probleem met synchroniseren op de andere console op. Dit betekent meestal dat je je moet aanmelden bij uw profiel op die console en hem met rust laten tot het uploaden is voltooid.

Het synchroniseren van je gegevens met de cloud is niet gelukt

Deze fout treedt op wanneer je Xbox One-console geen goede verbinding met Xbox Live kan behouden. Selecteer indien mogelijk de optie Offline spelen om de gegevens op de harde schijf van je console te gebruiken.

Ga als volgt te werk om je netwerkverbinding te testen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar Systeem > Instellingen > Netwerk.
  3. Selecteer Netwerkinstellingen.
  4. Selecteer rechts in het scherm Netwerkinstellingen de optie Test mijn netwerkverbinding. De test wordt automatisch uitgevoerd en laat je weten of er een probleem is met de verbinding.

Probeer de Oplossing voor netwerkverbindingsfout Xbox One als je een fout te zien krijgt tijdens de test.

Je laatst opgeslagen gegevens zijn niet beschikbaar

Als je deze fout te zien krijgt, kan dit betekenen dat de Xbox Live-service voor sociaal en games beperkt is. Als je hier statuswaarschuwingen van de Xbox Live-service ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Sociaal en gaming: actief en werkend
2019-06-27T00:44:15.1473132+00:00

Verwante problemen

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Foutberichten over synchroniseren van opgeslagen Xbox One-games naar de cloud" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?