Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harddisk vrij te maken

Als er weinig ruimte op uw Xbox beschikbaar is ontvangt u een melding.

U kunt als volgt ruimte vrijmaken:

• Voeg externe opslag toe (minimaal USB 3.0 en 256 GB).
  • Verwijder iets:
    1. Ga naar Start, selecteer Games en apps en selecteer vervolgens Alle weergeven.
    2. Als u iets hebt gemarkeerd om te verwijderen, drukt u op de Menuknop op uw controller.
    3. Selecteer Game en uitbreidingen beheren en vervolgens Alles verwijderen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harddisk vrij te maken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?