Hulp bij een specifieke game voor Windows 10

Als je op zoek bent naar hulp voor een specifieke game, zoals instructies of uitleg bij de game, hoe je een moeilijk level kunt aanpakken, of nuttige tips, hebben we hier niet de juiste informatie voor jou. De gameontwikkelaars zijn de beste bron om dergelijke verzoeken te beantwoorden. Zij kennen elke game die ze produceren immers door en door en kunnen ondersteuning bieden om je naar je doel te leiden.

Als je de ontwikkelaar van de game wilt vinden, ga je naar de pagina Windows-games en zoek je naar de titel. Wanneer u de pagina hebt gevonden, zoek je de communitypagina voor de game. Daar vind je de gewenste informatie van de ontwikkelaar van de game en van andere gamers.

Hulp bij in-game aankopen, uitbreidingen, downloadbare content en virtuele valuta

Als je een probleem hebt met het kopen van gamecontent, zoals met het aanschaffen van uitbreidingen, downloadbare content of virtuele valuta, ga je naar de pagina Een game kopen.

Hulp met account in de game

Zie Problemen met aanmelden bij accounts in games op Windows 10 als je problemen hebt om je aan te melden bij een account van een specifieke game.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hulp bij een specifieke game voor Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?