Sluiting Kinectshare.com

Zoals onlangs aangekondigd, heeft Kinectshare.com het einde van zijn levenscyclus bereikt en is gesloten vanaf 28 juli 2017. Als gevolg van deze wijziging kun je niet langer foto's of video's uploaden naar https://kinectshare.com of deze delen op Facebook. Eerder gedeelde foto's en video's zijn niet langer toegankelijk.

Veelgestelde vragen

V. Waarom is de service Kinectshare.com gesloten?
A. De service heeft het einde van zijn levensduur bereikt en wordt niet langer ondersteund.

V. Welke games worden beïnvloed door deze wijziging?
A. Je kunt niet langer foto's of video's uploaden of hier toegang toe krijgen op Kinectshare.com vanuit de volgende games:

• Kinect Disneyland Adventures
  • Kinect Joyride
  • Kinect Adventures
  • Kinect Rush
  • Kinect Funlabs
  • Kinect Sports
  • Kinect Sports: Season Two
  • Dance Central 2

V. Wat gebeurt er als ik probeer om foto's of video's te delen op Kinectshare.com?
A. Je ontvangt een foutbericht "Service of server niet beschikbaar".