Fout c00d133c treedt op wanneer u een Xbox-app gebruikt op uw computer

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een Xbox-app op uw apparaat met Windows gebruikt:

Can't access this item because it's no longer available. Check the URL and try again

c00d133c

Deze fout treedt meestal op in situaties zoals wanneer u content van de Films en tv Store koopt en daarna probeert te bekijken. Deze fout kan het volgende betekenen:

• De content die u probeert af te spelen, is op dit moment niet beschikbaar.
  • Er is een netwerkprobleem dat voorkomt dat u toegang krijgt tot de content.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

TV, muziek en video: actief en werkend
2017-12-11T10:09:16.3235186+00:00

Oplossing 2: Controleer of de content nog steeds beschikbaar is

Om te controleren dat de content nog steeds beschikbaar is, zoekt u opnieuw in de Music Store of Films en tv Store. Als u het item niet kunt vinden, is het waarschijnlijk niet meer beschikbaar. Controleer regelmatig of de content opnieuw beschikbaar is.

Als u de content zojuist hebt gekocht, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 3: Los problemen met uw verbinding met Xbox Live op

Als de content beschikbaar is, los dan problemen met de verbinding tussen uw apparaat met Windows en Xbox Live op. Zie Verbinding maken met Xbox Live vanaf een computer voor meer informatie hierover.